Prince of Persia : The Sands of Time


hi. murning everyone!

happy 2nd annivesary to me and Haizi. :)

semalam kan. rasanya kepala otak serabut dengan banyak benda. banyak nak buat. nak gosok baju, nak kemas baju, nak kemas bilik sebab adik-adik bibik nak temankan saya. semua tak buat sebab ingat sekejap sahaja pergi Alamanda. puaslah cari baju lengan panjang. tak suka lah lengan panjang. rimas! t-shirt sudah kan?? -_-'

finally dapat pun. hehe. and sempat jugalah tengok Prince of Persia. phhheeeww. best gila!


rasanya ramai dah kot orang tengok dari saya tengok. sedih tak dapat tengok awal-awal lagi. pergi Cherating kan time tuh.

Prince of Persia cerita pasal Dastan yang handsome. yang macho. and funny lah. bestnya!! dengan princess yang lawa gila. tak lah lawa sangat. tapi cantik jugalah kan. bila tengok cerita tu kan rasa macam bulan puasa lah music dia. tetiba teringat puasa yang belum ganti. haha.

sebenarnya kan. pisau yang ada pasir tu kan. kalau dia picit button tu. kan dia akan ulang masa balik kan? tapi kenapa kejap jer? tak paham lah. nasib baik lah Dastan handsome. waktu budak kecil pun comel!

4.5 star for Prince of Persia : The Sands of Time





4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

encem kan..laki i kate heroin tu seksi..hahaha..gilos! kes jeles aku kate hero tu ensem..ape kes...??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehe..hero mmg macho habis. and heroin super duper mantap! i like dia punya lips! sexsay :P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ya betul..suke sgt last2 dia dpt kawin ngan princess tu..suke!!!!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

huhu akk pun dah tgk citer ni..berat sket jln citer ni huhuhu sib baik xtido ahhahaha