benci ketam!



hi. murning everyone.

pagi ini rasa mengantuk gila. sebab malam tadi tidur lambat dok bercerita dengan Haizi ketam masak lemak yang tak jadi tu. benci tau! so far, kalau bersantan, berlemak ok jer masak. bila ketam pulak lah tak jadi. I dah rasa macam makan kat flamming steamboat. dapat imagine tak ketam masak lemak rasa macam kita makan ketam steamboat. haha. pffftttt!

kurang santan lah kot. haha. apa pun tak mahu masak ketam masak lemak lagi. tak suka! I lagi suka ketam cili. ada satu tu ketam goreng dengan cili kering tu macam mana erk?

apa pun I admit yang I tak teror masak. haha. benci. benci. benci ketam!

and hari ni hari jumaat suppose balik Meru tapi tak nak balik dulu coz esok nak pergi IKEA nak breakfast meatball sexsy. nom.nom.nom. then, balik ke kampung saya di Shah Alam untuk majlis kenduri. rindu rumah Wah! and this week agak busy juga. I rasa macam nak swimming. nak pergi pool.

ok. itu sahaja. bye.



8 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

waaa...bestnyer mandi pool..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : best kan? harapan tinggal harapan jer lah...haha

mama_auni said... [Reply to Comments]

hahhaha..aku mandi kat toilet jek..hahah

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

sok i pon nk g IKEA gak.. nk mkn meatball... jumpe disana yer~!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hah?? you pergi bila?????breakfast, lunch? hi-tea? dinner?

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

ptg lah.. pg nk tido dulu ~ hihihi i alah bgn pagi...

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

dapnya meat ball.. nom nom nom!!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

sedapnya ketam!!!