Libresse



hari ini adalah hari gembira. nak tahu kenapa? sebab saya dapat ini. haha.

banyak gila!

thanks to Mrs. K share info Libresse ni kepada blogger. so, saya saja-saja test and I dapat petang tadi. actually dia bukan contest tapi dia kata siapa nak sample boleh bagi dia address. so apa lagi. me tried to join Libresse.

benda alah ini keperluan untuk seorang wanita. 7 days a month mesti guna kan?? kan?? before this me guna Kotex. its a bit rough so, I try Laurier and the result very comfort and soft.

ada 2 jenis, wing and no wing and ada juga slim, maxi and.....overnight. selain itu ada juga yang comel like panty liners. haha. Libresse ni best sangat sebab dia datang dengan packaging yang attractive colour.

teringat masa sekolah. budak perempuan semua berkumpul kat surau. cerita pasal benda alah ini. gila excited ok bila berlaku 1st time dalam hidup saya. haha. 1st time kan? belajar cara pemakaian, kekerapan tukar, samada ianya sesuai dengan kulit kita or tak and bla..bla..bla....

thank to Libresse even dia tak baca my belog. nak juga terima kasih.




8 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

cumel2:)

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah nk jugak la sampel

MRS. K said... [Reply to Comments]

apa da.. lambat beno dapat!

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

naakkk juagak libresse!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Haza Faza : comel kan kak? warna warni hari raya betul..hehe :)

mama_auni : pergi kat belog kak K. aku tak ingat cane nk buat dia sbb dah lama. haha

Mrs. K : tu lah psl..tgk kak K da dapat. apsal kita tak dapat lagi..smlm baru dpt..hehe suka!

sallyza : yeay!!! or u nak I post jer..byk nie??? hehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku baru dpt semalam...hari ni baru try pakai pantyliner..hihi

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : area rumah kita mmg dia hantar semalam kot..sebab dapat hari yang sama.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

mcm mana leh dpt shin?? nak jugak laahhh