Inception




Inception cerita pasal mimpi dalam mimpi. lepas tu mimpi sekali lagi. adeehhh..beratnya cerita ini. 1st I mengeluh dulu. serius cerita dia berat lah then, alahai...pening kepala nak tengok. mula-mula mimpi. lepas tu tengah mimpi tu dia mimpi lagi. pening gila. tak tahu mana satu realiti. yang pasti bukan realiti. haha.

for the 1st cerita nampak macam best. tapi lama-lama lembap and lambat. kucar-kacir tengok. maybelah kan saya lembap nak paham. haha. dah nak dekat habis baru best and boleh tangkap cerita dia. apa pun cerita dia memang pening. I suka yang part last yang dah nak habis.

kenapa Dom tu tak boleh balik tengok anak dia? dia yang cipta mimpi tu ker? hanya dia dengan Mal ker kat dalam dunia mimpi tuh? kenapa? kenapa? serius tak paham. tapi dah tengok review 4 bintang bagai. ada Leonardo DeCaprio kot...ngehngehngeh..last film dia saya tengok Titanic jer. haha. so, filem ni buat saya pening and sukar nak paham and 3.5 star. tapi kalau tengok cinematography, effect dia ok lah. yang itu tip top!

and Haizi tak boleh blah. siap tido and berdengkur. plis lah.

lagi nak cerita apa erh? ha...this week I've family day. tapi dekat jer. dekat A'famosa Resort. sob..sob..sob..kategori balik kampung je. haha. sebut kampung. kat kampung saya (bukan kampung Haizi) ada Starbucks drive thru. weeehuuuu! I ♥ Meru!




2 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hmm kalau cerita berat camni, xpe la..dwnload je huhuhu

aanthegenie said... [Reply to Comments]

beb, klu mu cr fotografer for fotoshoot shaizi inform ok..
ada member...price bleh deal...no hal punyo..!