Mantra



hi,

rasanya saya ter miss untuk tengok info pasal Mantra. last week memang banyak gila muvie yang keluar, Inception, street dance, ong bak 3 and Mantra. last week juga adalah hari yang busy. appointment dengan doc, ambil ubat segala. ada kenduri juga. kenduri tahlil and naik buai kanak-kanak gebu!

hari Sabtu, my mum buat kenduri kecil-kecilan. super duper busy and best. ok.ok. entry bukan cerita pasal kenduri tapi pasal Mantra.


habis kenduri. kenduri lagi. hais -_-'. saya,
MHMK, adik seperti artist, NJ dan cousin saya, Lily G pergi tengok muvie. kalau ikutkan lepas kenduri tolong kemas rumah. ini tidak. tradisi baru. haha. dalam kepenatan mari menghiburkan diri sendiri. haha. so, our date di TGV, Bukit Raja. weolls tengok midnite. scary. scary sebab confirm I tidur. haha.

masa masuk wayang tak pasti cerita ini pasal apa. tak sempat nak review dari cinemaonline. so, redah kasi pecah masuk wayang and layan muvie sambil makan cikedis. cerita adalah biasa-biasa. tak lah best sangat seperti digembar-gemburkan. erh..silap. pada pandangan saya cerita ini biasa-biasa. pada Haizi cerita ini best. kesimpulannya saya dan Haizi mempunyai minat yang berbeza.

bukan cerita hantu pun. cerita pasal Muzir tuntut ilmu hitam untuk membalas dendam. Mantra juga pasal khianat-mengkhinati kawan-kawan. kau nak kan isteri aku. kau bomohkan aku. lalu masuk penjara dan dalam penjara Muzir telah menuntut ilmu dari Bahsura. wait! Bahsura ni siapa? macam mana dia ada dalam penjara? seluar pendek segala. mestilah banduan juga kan?

then isu naked tu. awwww...macam tak real jer. haha. yang lain-lain kena tengok sendiri coz cerita ini best sikit dari cerita Metrowealth yang lain. kali ini yang real dan bernas. tak rugi.


3.5 star. nak tengok Inception. bye!



5 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

tak real ke naked tu??

rugi la ye bayar duit tiket?

dah ko kata tak real, ahkak kensel la pegi tengok..hahhaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahahaha. :p

h a i z i said... [Reply to Comments]

cik geli: best laahh.. baik pegi... zul naked woo..
syg : apa lak tak besh.. besh laa... hauhauahh

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

itu hari sempat tengok the making of dia. macam best walaupun ryn boleh dikategorikan sebagai seorang yang penakut. haha.

tapi ryn tengok the making of pun dah boleh agak at least jalan cerita dia tak jahanam macam skrip 7707. eh berapa ar nombor dia? lupa arrr. citer tu tak boleh blah betul.

farahfatihah said... [Reply to Comments]

shin..seram x? kalau seram mlas la nak tgk huhu