online shopping


kerja berlambak. tapi buat-buat macam tak ada kerja. pergi belog Mrs. K then jumpa ini. iklan nuffnang. betul ker? erh..erh..betul lah iklan nuffnang tapi betul ker online shopping ini? original ker barang tu? sebab harga dia super duper rendah. 81%. takut juga. sebab murah sangat.


nak tahu betul ke tak. I nak cuba. beli satu benda. haha. nak tengok betul ke tak. once I dah dapat barang itu saya bagitahu. T__T

kalau betul. best gila! sometime seronok juga online shopping. :)




2 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

kalau tak betul, ko pi saman en nuff! hahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. tunggulah barang dia dapat. kalau tak dapat orang tak mo saman jugak sebab.....duit tak byk lah nak saman orang. nak pasang lawyer..sob..sob..sob..