Party rumah Edward Cullen


semalam saya puasa. penat sangat. tapi saya teringin nak makan daging masak kicap. plus kentang goreng. sedap nya lah. tapi daging tak ada. then, minta Haizi beli kan daging batang pinang. orang pasar kata tak ada semua dah angkut pergi pasar tani. benci betul tau.

so, I decided kalau tak dapat daging I tak mahu masak. haha. gila kejam. sian babe Haizi. so, me tapau soup ayam and ayam goreng kampung. kat mana lagi? tempat biasa lah, Bangi. once I pergi lagi I letak kat belog. T__T

balik kerja pergi Bangi, pergi Pasar Tani cari cempedak penat gila. sampai rumah mmg dah nak dekat buka. so, susun laju-laju makanan and ready nak makan! tak tahu kenapa hari tu penat gila. sampai tidur pun mimpi-mimpi. haha. mimpi tak boleh blah. pergi party rumah Edward. awww.. haha. Jana! kau ada? :p





I tak tahu macam mana dia start..tiba-tiba I dah ada kat rumah Edward. haha. Bella tak ada tapi Jacob ada. dalam mimpi tu I rescue semua orang termasuk Edward. diaorang pulak yang takut hantu. haha. hantu tu budak kecik and dia macam shadow jer. yeahhh! I lah vampire sebenar. haha. bangun-bangun tidur mamai and terus goreng cempedak. gila sadis hidup saya if jadi hantu. haha.

ok itu jer nak cerita. nothing yang menarik. haha. bye!

p.s: struggle hard to find out gambar Setiausaha Sulit Menteri 1 kementerian nie. gila kepochi!




10 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

babe, kamu mimpi jumpa dey all???? wahhh bagus bangat!!!! akk paling dasyat pun cuma dpt mimpi jln pgang tgn ngan mawi n d best thing mimpi naik motor dgn anuar zain hahahahahaahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hamboi kak farah. mimpi naik motor ngn anuar zain! best gila. haha. kadang-kadang mimpi ni entah apa-apa entah. haha

jana cun said... [Reply to Comments]

xda... sbb edward yg mimpikan aku!! :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana tak cun : patutlah dia tercari-cari siapa perempuan misteri dalam mimpi dia hari tu. rupanya kau? erm...kesian kau na. Edward kata....dia mimpi seorang perempuan. kejap² pipi dia kembung. mcm mana? tapi tak nampak muka. dia macam pakai hud. ahli sihir kot aku cakap. so, skg da dpt da jawapan. nanti I msg Ed(panggilan manja) bagitahu pasal mimpi dia.

p.s: :p

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

waahhhhh u plak jd hantu shin... agak2 bagun2 tidur tu, mmg ade rupa hantu sket2 x??? hahahahahahahhaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : of course lah darling. haha. mcm hantu dah. rambut menggerbang lagi. tapi tetap Haizi kata lawa syg! cane. haha. *mati lah perasan kan?*

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

haizi terpaksa kata lawa.. kalo x nnt u xmo buat cempedak grg!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

uwaa..kejam!

h a i z i said... [Reply to Comments]

apa2 ntah mimpi edward cullen.. mimpi la b ker.. wahahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kalo nak suruh mimpi you bak blackberry satu. haha :p

ok tak?