puas hati



kan best masuk-masuk je satu bilik penuh dengan almari yang dibahagi-bahagi kotak segi empat then setiap kotak segi empat ada beg. wahhh. kira-kira balik ada 6 baris dan 5 lajur. so? jumlah ada 30 kotak. dan jumlah beg adalah 30 jenis beg.

heaven.

bila lah nak dapat rak bag. mahal lah nak buat kabinet tu. dari nak beli rak bag baik kumpul bag dulu. haha. nanti dah banyak mestilah tak tahu nak letak mana kan? lepas tu mesti kena simpan kan? takkan nak buang. lepas tu mestilah kena paksa diri beli rak bag. haha. apa aku cerita ni!

semalam pergi GUESS Alamanda. ada sale. tak banyak tapi berbaloi-baloi. ada less 40%. ada 10%. jarang items yang new arrival dapat less. so, dia bagi 10% less. ok lah tu. cuba check. :)

kalau ikutkan lama gila tak beli handbag. haha. puas hati bila dapat tengok terus beli. satu saya beli. satu
Haizi beli. ok lah tu. fair and square.

saya suka yang MNG comel ni sebab saya beli sendiri. walaupun murah. tapi comel. yang GUESS pula saya suka sebab dapat FREE. haha.


dua hari ni asyik shopping sahaja sebab ada geng. me and
Roxy.




10 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

kemain lg bersopping...hehehe

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah, best best!

p/s: tak berkesempatan lagi nak bershopping =(

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

uiks..aku soping murah2..ko soping mahal2..huahuahua...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : haha. ikot rozie.

hana : kak hana baru balik mana? mcm bercuti jer...:)

ummiaqeef : tak lah. mana ada mahal. kan ada less. dari care4-pizza hut-Secret Recepi-D8-pasar. mana lagi nak pergi nieh...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

haha...kurang skit kosnye dr rege beg ko 2 2 tuh...hihi

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : mana-mana sama je ok.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

shin mana pic bag?? nk tgk pic bag.. tamo tgk pic paper bag yer!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

rozi dah menyesal...awak bila lagi??? hahaha!!!

p/s : sementara tgh ada sale kan...sedapkan hati sedapkan hati :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : malu lew. nanti I pakai orang tahu lah tu beg baru beli. haha. :p

mamamarissa : kak jue jgn percaya Roxy. haha. sekejap je menyesal dia. haha. tengah sale lah beli. tak sale tengok je. hehe

sedapkan hati, puaskan hati and sakit hati. haha.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bila xde duit baru stop! hahaha