Medan Ikan Bakar, Kg. Baru


rindu nak round Kuala Lumpur.

so, hari tu Haizi bawa saya round Kuala Lumpur. cewah. kenapa mesti type Kuala Lumpur? kenapa tak KL. sigh~

Aalasan nak round KL then dinner kat Kampung Baru. dahlah parking tak ada. boleh dia suruh parking tepi jalan. konsep dah lawa. tapi kedai tahap kebersihan I bagi C. loya tekak nak masuk kedai. so, we decide ambil angin luar duduk di cozy tepi jalan. habuk lagi. sudahnya....

so, order nasi makan-makan cepat-cepat. sampai
pukul pergi lepas mahgrib sampai rumah balik 9.20pm. cepat kan? makanan boleh tahan sedap tapi tak ada garam. memang hari tu hari tawar kot kat kedai tu. benci tau. tomyam je best! I like.









habis dah

Medan Ikan Bakar


kesimpulan, jangan terpedaya dengan gambar makanan. haha. mana taknya masa tu giat menggantikan puasa ok. so, asik search gamba menu berbuka. haha. lagi satu kan bengang gila dengan cerita Benci Bilang Cinta. ni lah masalah kalau tengok sinetron. cerita dah merapu-rapu. bengang! - ok tiada kena mengena -



4 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

ayoooo kedai tu mmg xbape best la huhuhu

mama_auni said... [Reply to Comments]

mau pegi kedai chiken chop & stik kg baru..sape mau bawak..huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : erm..takde spe pun bgtau kita. kenapa blogger tu ckp best! e....geram nieh!!

mama_auni : yang kapal tu kan?? sedap kan? tapi susah gila nak park kete. sempit!

Sharina said... [Reply to Comments]

cik na pun pernah mkn kat sini...mmg x brapa best pun...xnak g lagi..

mkn chicken chop kat kapal tu ok...blh parking kat tepi kedai jual ikan dpn restoran tu..klu x silap rm3@4 sekali msk parking...