The Twilight Saga : Eclipse




hi!

hari Khamis lepas seperti biasa saya and Haizi pergi ke GSC nak tengok Eclipse. So, now I nak review pasal Eclipse. sebelum itu, untuk makluman review based on apa yang saya rasa dan fikir. ia tiada kena mengena samada hidup atau mati. hanya pendapat saya. if you're not agreed with me its ok. tiada halangan. :)

ok. cerita ini ada 3 kali dah kot. 1st tu ok, 2nd agak boring and yang ketiga ini boleh lah. no. 1 tengok kat Astro, no. 2 kat muvie sampai tertido then yang ke 3 dekat muvie juga.

saya nak tengok cerita ni coz ada Jacob saja. haha. handsome lah. haha. well, cerita ni pasal vampire. vampire dengan manusia. yang saya tahu Bella dengan Edward. so, dalam Eclipse ni macam Jacob berebut Bella dengan Edward. selain itu ada konflik di mana ada geng vampire lain yang baru. ada geng Volturi! yang ini ada Jane. comel gila. hantu apa comel ni? ohh..serius pening. tapi not bad lah. tak best sangat and tak best sangat sampai nak tengok dua kali and baca novel dia.

paling best scene masa Jacob and Bella kissing. wah! haha.

3.5 star sahaja.

p.s: saya dah dapat barang beli Best Buy World




4 comments:

jana cun said... [Reply to Comments]

bru ko tau aku cute... - jane...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tolong lah weh! I mean Jane bukan Jana Janet! :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

to me, twilight sweet, new moon mendebarkan, eclipse juz ok uhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kalau banyak-banyak tu kita suka twilight yang sweet tuh.hehe..:p