you plan to make a plan?



ok. nothing too much nak story. tapi nak juga cerita. tak sabar sebenarnya. end of July nanti.terlalu awal nak cakap. tapi saya selalu nya sentiasa excited dan more excited dari orang lain. bhahaha.

1st saya ada family day. 1st time saya join. tak jauh and dekat gila. A'Famosa Resort, Melaka. dekat gila. so, kalau ada family day of course lah banyak aktiviti. sukaneka, mandi-manda and dinner. sebut dinner nak pakai baju apa. pening lah. black and white. anyone?

then, trip to island again. woot! woot! serius kesan dari Perhentian. I think snorkeling best sangat.

10 Things to Bring to the Beach:

  1. Sunscreen lotion/ sunblock
  2. Lip Balm
  3. Towels
  4. Hat(s)
  5. Sunglasses
  6. Radio/CD Player/MP3
  7. Sandals
  8. Camera
  9. Water
  10. Swim Suits



6 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

sabo shin, saboo...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku xleh pakai sunblock! adoi...geseng la aku...(geseng tanye kat haizi or e ape maksud dia..hehe)

farahfatihah said... [Reply to Comments]

pulau mana lak?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : haha. tak sabar jugak!

ummiaqeef : aku rase sunblock tu tak sesuai tok kau. cari brand lain.

p.s: geseng tu hitam kan? hangus and etc

farahfatihah : erm..erm..erm..balik pulau.. :p

mama_auni said... [Reply to Comments]

eee..ape tu geseng

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

shinnaz betul!! hehehe