14 Ramadhan

alhamdulillah...semalam saya masih memasak walaupun ke Alamanda. bulan puasa ini even pergi Alamanda cari itu, cari ini pun bila balik boleh sempat masak. haihs.

tapi masak se-simple-simple nya lah. ;p

Sardin Adabi. tsk.

Telur Udang Geragau Cheese.

Haizi kata kurang udang. tak elok lah sayang makan udang banyak-banyak. kolestrol tinggi. cea..cea..haha.

sayur Kobis.

tak ada mood tau nak masak sayur. tak suka makan sayur. potong timun je kan senang. makan ulam, awet muda.

ayam goreng.

rasanya. banyak-banyak lauk yang ini paling sedap. wings and drumstick saja. tak suka part yang lain. haha.

Ve Good for Haizi and Latte for me. kena 2 ok.

kuih kacang sedap. alahai Cik Kiah ni. memang sedap betul kuih dia.

malam tadi buat kerja ini sampai pukul 1am baru tidur. jenuh lah nak tunggu Haizi sign. nak cop lah. nak tukar sign lah. nak tampal lah. apa lah. haha. tapi malam ni dah boleh tidur dengan selesa dan enak serta empuk sebab gaji pun dah masuk, boleh lah pergi shopping. nak tunggu this Friday nak berbuka puasa with Roxy family di Flamming Steamboat. nom.nom.nom. Sunway Pyramid sebelah saja. apa lagi..haha.



11 comments:

Sharina said... [Reply to Comments]

sedap tu menu wlupun simple...

x aci ni...nama cikna xde pun dkt kad raya tu....nak juga kad raya!ini x adil!!....hahaha

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

eh tetiba rasa nak makan sardin gak..tak aci lah shinnaz nih letak gmbar yg amat menggiurkan mcm tu..

h a i z i said... [Reply to Comments]

sharina : ada...tunggu jer ler.. ada :)
hana : sardin adabi kureng... tapii.. cuba pakai pertima.. besh!!! :)
sayang : sedapp.. masak lagi..

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

haizi! nak kad raya jugak tau!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

xdapat nk join bukak pose jumaat ne..ade prog lain..huhu..

p/s:kad raya aku ade kan...

Filla ~ Kasih said... [Reply to Comments]

sadin+telo mmg tebayekkk..heheh.. sempat tu masak even gi alamanda.. tabik spring toing toing!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sardin adabi ni mcm x best sgt la..baru masak kelmarin..huhu

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

percayalah.. takkan sempat punya nak shopping walaupun sunway kat sebelah. tak percaya? ai dah try dah yu... haremmmm. apapun kena repeat next day gitu..

oit oit, gi flaming tak ajak.. mencik!! yelahhh, saya org sederhana.. mana nak sama dgn okb sekelian... :(

farahfatihah said... [Reply to Comments]

sardin adabi sedap x rasa?
sedapla ayam goreng tu..
ehh bila nak pos kad raya ni hehehe

mamamarissa said... [Reply to Comments]

eee..rajinnya :)

ala, kan tak puasa :P

J.M.R said... [Reply to Comments]

mam sardin time lapar2 pon lyan gk kan..sedap je bau dia..heheheh