17 Ramadhan @ Flamming Steamboat

hi! murning darlings.

bestnya bangun lambat. haha. so,many things nak buat tapi bila fikirkan macam..."ala..lambat je lagi..." -_-'

semalam after work saya rushing balik ke rumah nak bersiap pergi ke Flamming Steamboat, Sunway with Roxy family. weolls gerak 6 lebih then sampai ke Flamming dalam 7pm lebih. ramai gila orang. jalan pun tak jam sangat.

banyak gila saya makan especially ketam. haha. sakit gigi makan ketam. itu tidak menghalang ok cause saya makan isi ketam sahaja. kaki bagi Haizi. haha.



I ingat lepas berbuka nak ke Sunway. wahahaha. tapi tak sempatlah. gerak balik PUtrajaya then ke Alamanda. cari baju raya Haizi. tak ada size. good!

so now, saya tak tahu nak buat apa. ingat nak tengok wayang, Grown Ups then nak pack baju raya hantar dobi, nak collect hadiah besday, nak beli kasut raya colour merah,nak buat kuih raya and nak pergi Jalan TAR. waahhh! banyak nak buat ini. haha.

so, till then! see you next week!


2 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

where's my shirt?

shinnaz said... [Reply to Comments]

MHMK: buy urself. haha. tak ada size nak buat mcm mana? hahaha. gemook!!!!!!! ;p