1st day fasting



hi...lemau dah ni

happy fasting everyone. kenapa hari pertama puasa dah lemau. rasa macam tak larat, lemah, tawar and macam-macam. masa pun macam lambat sahaja berlalu. sedih lah.

tapi tak mahulah cerita sedih-sedih bulan puasa. so, hari ini nak masak ke nak beli sahaja? actually nak pergi pasar ramadhan (ada ke?) tapi memandangkan my sister nak datang rumah ajak makan luar sekali lah.

so, I nak makan ketam. ketam tak ada. saya rasa saya dah macam pemburu ketam dah. sikit-sikit ketam. haha.

minta-mintalah saya ada jodoh dan rezeki dengan ketam hari ini. tak kisah kat mana-mana. any idea? ketam oh ketam..

ketam Cheng Ho. nom.nom.nom



2 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

adoiii ketam lagi!! huhuh xsakit gigi ke shin hahahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : tak lah kakkkk...kan dia ada penyepit tuhhhhh.....hehe. :p