Cara Lipat Baju

Nak tahu tak semalam kan Haizi balik awal sebab ada course.

Situasi : nak tidur.

Dah pejam mata 10 mins tiba-tiba Haizi bangun!

Haizi : sayang! nak tahu satu benda tak? satu skill b nak tunjuk!

Me : apa dia? (Alamak! ngantuk dah ni. skill apa pulak?)

Terkejut ok. dah start nak feeling sleeping beauty Haizi kejutkan. Dia pergi kat almari baju dia tunjuk dia lipat baju macam dalam video ni. haha. Lawak malam-malam. Tak ada kerja. patutlah balik rumah baju nak lipat semua dah tak ada. haha. tapi tak jadi pun Haizi lipat. he said, he try so many time. almost half an hour nak belajar 1 baju. gila. lipat biasa sudah. I prefer gantung. haha. pemalas punya kerja.

thanks sayang! tapi terkejut I tau. ingat nak tunjuk skill apa tadi. haha.



3 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

dh tau skill menarik, kena rajin lipat baju tau :) hehehe

Filla ~ Kasih said... [Reply to Comments]

alahaiiii rajinnyer lah your hubby.. kalo laki mak, biarlah baju tu jadi gunung kinabalu.. buat derkkkk jerk...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : hehe. rajin..rajin..insyaALLAH :)

Filla : filla u dah masuk ofis ker? tak dapat nak jumpa. hehe. bulan pose...selalu jumpa kat cafe. fyi, sebelum ni macam gunung kinabalu jugak. tapi alhamdulillah, berkat video ni dia berubah. hahaha. AMIN ~