Fed-Up



sumpah gila annoying orang macam itu. geli.jelik.dan bodoh tak pandai.

sometimes berdiam diri adalah terbaik and ter'best' saya rasa. ia bukan untuk menyelamatkan diri kita tapi untuk orang lain. tapi kalau asik mengata keburukan orang lain macam mana? keburukan sendiri tak nampak ke? fed-up lah. I think u're the best!! ever!!!

guide me if saya tak tahu and tak reti. looser betul!

semua orang tak suka saya dan semua orang takkan suka kau lah!

yes! saya talam dua muka. bai.


nak ketuk-ketuk je dia tu!



3 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

pesal lak ni? lempang je shin hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

e!! memang nak lempang kak. haha. tapi.....tak terbuat..kenapa yer??

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sabaq...