hei! kasut merah!



haih!

baru lepas sangkut baju raya. 45 kali dah tengok. haha. selagi tak raya selagi tu tak tenteram. macam mana ini?

4 hari bercuti rasanya macam dah beraya sakan dah. sempat jugalah cari barang keperluan raya walaupun masih ada yang tak dapat. tapi tak kisahlah. baju Haizi dah hampir kesemua dapat. dari ke baju melayu, samping, butang baju melayu, songkok, capal....? guna yang lama lah. haha.

baju saya cukup 5 pasang. insyaALLAH kalau ada rezeki lebih dan terlebih-lebih nak cari lagi satu. haha. kan? selagi tak raya susah lah..-_-'

malam Merdeka saya pergi ke Jalan TAR cari tudung. herm..dapat tapi rasa tak puas. haha. dapat jugalah belikan umi baju. sebelum itu, saya sempat juga beli kasut raya warna merah. seriusly, tak suka ok. very the Kak Nam. tapi nak match kan juga tema tahun ini. tapi kalau tak lawa and tak pakai tak apa kot sebab saya beli dah cukup murah. retail price is RM79.90 then ada less berapa % terus jadi RM39.00. murah gila. so, tak lepas peluang ambil.


penat gila jalan-jalan

saya nak lain, dapat yang lain. tak apa..tak apa..

itu sahaja story fasal percutian 4hari 3malam di rumah mak sendiri.



8 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

batak eh..puasa nya xckp pn sebulan... :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jeles lah tuh!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

hi kasut merah...awak seksi tau :D

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

mak ai.. 5 pasang?? i punye 1 jer..tupon lom siap..huhu..*sedih*

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : haha. :p

Filla : ala...i lagi jeles! u dapat beg apa hari tu..jeles ah! *lagi sedih*

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

ai loike itu kasut merah..seriusli!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah! tahun ni kite beraya ngan kasut vincci ye..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miss Geli :hehe. akak lagi seksi!

ummiaqeef :yesszaaa!