I'm getting older!


happy birthday to me, happy birthday to me...hehe. bukan hari ini tapi minggu ini. gila kecoh. haha. dah dapat gift dari Haizi. thanks!


dapat card and hadiah dari Clinique juga. thanks u! thanks u!


dapat sms dari ESPRIT juga. thanks! tapi sms tu bagi lah diskaun banyak. nak beli baju raya. sobs. benci lah.


kurus nya jari.


bestnya hari jadi bulan puasa!belanja I buffet ramadhan je. haha.



7 comments:

Sharina said... [Reply to Comments]

Happy Birthday in advance Shinnaz !

tunjuklah beg guess baru tu nak nengok..hehehe

h a i z i said... [Reply to Comments]

happy birthday 2u sayang...... may Allah alwayz bless our life... love u alwayz!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

bila?? huhu happy besday in advance la hahahha boleh gitu? wahh jari dah kurus!!! haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sharina : thanks cik ina..takmo lah..sebab nanti bila kita pakai orang tahu baru beli. hehe :p

Haizi : nyibuk je komen!

farahfatihah : hehe. 15hb lah...thanks u! thanks u! kurus kan? baru sehari puasa tau. hahahhaha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bestnye..nak hadiah jugakk!!!

btw,hepi besday in advance!
dah tua dah ko tu..hahaha

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

advance wishes: happy bufday shinnaz:) bestnya dpt hadiah awal2 :)

mama_auni said... [Reply to Comments]

hepy bufday in advance shinaz..dah tua pon ko wpon ko muda dari aku..hehehe