makan-makan lagi


hari ini hari Jumaat.

semalam saya planned pergi 'param' hehe. comel lah. PARAM. tahu tak pelakon yang India kenit tuh. dulu selalu berlakon dengan A.R Badul and siapa entah. alah yang kerdil tuh. kenal? nama dia pun PARAM kan? kan?

saya dapat info dari mama_auni jam gila if nak pergi param. dah tu pula ramai orang. nak pergi ke tak nak? nak ke tak nak?

last-last Haizi gemok ajak pergi juga sebab dia nak tengok apa ada kat param. lagi satu param ni nama macam set wanita bersalin je? kan? kan?

so, here we are...our menu berbuka semalam. sikit je kan? saya teringin nak makan laksa. tapi tak sedap lah. Haizi makan nasi lemak udang. then beli ikan terubuk bakar yang tak berapa nak masak, ayam crispy and kebab campur pun yang tak berapa sedap.

last-last me makan cookies yang sedap. tinggal lagi separuh. haha. sebut cookies saya tak berapa pasti nama dia. sebab selama ni tengok sedap beli je. dia dari choc and oat. saya beli di Kompleks PKNS, Shah Alam dengan harga RM 29.


them malam itu saya masak untuk bersahur pula, sambal udang petai. my frens nak makan sambal udang petai. so, saya masakkan. Haizi malam tu juga buat cekodok. apa kena rajin pun tak tahu. haha. tidur lambat sudahnya sahur pun lambat. hehe.



so, hari ni me nak balik Meru, nak berbuka dengan mertua Haizi. bestnya!!!! Haizi nak belanja makan. woot.woot.



2 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

adoiii nape sana sini update pasal makan je ni????!! aisshhhh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. sampai kita confuse tau kak farah. sebab semua gambar makanan. hehehe.. selamat berbuka puasa :)