menu simple kasih sayang



dah tengahari pun. mengantuk. balik ni nak tidur puas-puas. lagipun tak ada benda nak buat. malam ni tinggal seorang. so. boleh rest. T__T oh! tapi ada CSI NY. -_-'

seperti biasa. sepanjang bulan Ramadhan ni tak tahu nak makan/ masak apa? pening lah fikir masalah ini. haha. masalah besar ok. nak makan Ketam, nak makan Pulut Mangga, nak makan Lamb Chop, nak shopping baju raya, nak beli itu, nak beli ini. haihs. semua nafsu ni. haha.

Menu for today :-

1) Nasi Putih
2) Sardin
3) Telur Udang Geragau Cheese
4) Sayur Kobis Goreng
5) Air Laici

cukup lah tu kan? jangan nak makan macam orang puasa ya Shinnaz! biar simple asalkan kita memasak dengan penuh kasih sayang. kan? kan? kan?

Selamat berbuka mencari menu ya :)





5 comments:

Sharina said... [Reply to Comments]

camne telur udang geragau cheese tu?mcm best je..terliur pulak..slalu udang geragau cikna buat cekodok pun sedap.. :)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

u x posa yer shin!! aaipppp

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sharina : cik na..telur udang geragau tu telur biasa tu cuma campur udang geragau. sedappp!!! tapi kita suka letak cheese kat telur sedapppp!!!

hari tu mak buat cekodok udang geragau tu lah. sedap!

Sallyza : ish! shhhhh...:p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh dah raya dulu rupanya huhuhu selamat hari raya!1 eh silap selamat makan hehe

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah, kemain menu dia..betol2, masak dengan kasih sayang..wink~