Merdeka 53

happy 53 Independence Day to Malaysians!


Alhamdulillh Malaysia masih maju dan tidak diserang dan dijajah seperti dahulu. masa saya pergi BTN hari itu kan, sedih gila tengok Hati Malaya. sangat menyentuh hati. macam mana Tunku Abdul Rahman nak memerdekakan negara. owhh! im so sensitif on that. haha.

Semoga kita masih dan terus mempertahankan negara kita dari orang yang jahat! kita sayang Malaysia, kita sayang bendera kita.

tak lupa juga Happy 49th Birthday to Ayah. Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia!



2 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

selamat hari merdeka..betol tu, time btn aritu sangat berjaya menaikkan semanagt sayangkan negara kita..

merdeka!

Anonymous said... [Reply to Comments]

betoi betoi betoi! teringat semangat masa BTN seyh. rasa mcm nak nangis tgk perbarisan sbb ramai lagi rupanya jantan2 yg gagah perkasa kat bumi Malaysia ni. igt suma dah masuk pusat serenti dan lokap! :)

-Ira comey lotey