Muvie Marathon

lama juga tak tengok wayang. since 1st puasa masih tak pernah lagi lah tengok muvie. banyak juga dah miss. The Descent 2, The Expendables and more. biar lah. nanti dah keluar DVD baru beli.

tapi this week banyak gila muvie baru release. haha. nak tengok. nak tengok. tapi itulah...bulan puasa ini cepat sangat letih. tidur pun awal. macam terkejar-kejar dan tak cukup masa. rasanya kena pergi terawih dulu lah. hehe. -_-'

buat kuih belum mula lagi. baju tak hantar dobi lagi. adehhh..banyak benda nak buat. -sigh

memandangkan saya 'cuti' so, saya nak pergi juga tengok muvie this week.

Avatar : Special Edition
Grown Ups

Step Up 3

Avatar : Special Edition tak ada pula kat Alamanda. cis! jauh lah nak pergi Mid V. tapi boleh je kan? shopping lah sekali. haha. nak tanya kat mana ada wedges yang lawa-lawa. pening lah nak cari. macam sweet je baju kurung+wedges. alalalalla~


♥ shopping!



4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, sama lak entry kite... hehehe..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ha ah lew..hehe. tapi yang rozita che wan tu mmg! dia fanatik gila ngn avatar. hahahahah

farahfatihah said... [Reply to Comments]

time avatar dulu akk tgk 3 kali huhu 2 biasa 1 3D..mmg best la!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : wow! kak farah ni mmg fanatik avatar nie. kita tak suka sangat. sebab cerita dia macam tak real. haha. tapi avatar tu boleh lah.