Penang Village



nak tahu tak. pagi-pagi haizi dah sebut crab salted egg. apa lah masalah breakfast nak makan ketam. sigh-

haha. tiba-tiba teringat last Thursday saya makan di Penang Village. alah. dekat Alamanda tu. erh..erh..ada kedai baru bukalah. arab cuisine. nom.nom.nom. kena try selain Saba' ok.

kalau saya datang Penang Village saya mesti order ini. tak pernah miss. lagi satu tak tahu nak order apa.haha.

bee hoon tomyam. nom.nom.nom. tak pedas. benci betul!
ala-ala butter prawn. cant remember its name.


well, nasi goreng Haizi.

my juice. honey dew and Sirap Cincau for Kangah.



disebabkan my sister 1st time makan kat situ and dia pun kata ok and sedap. so, layan gamba depan Secret Recepi. haha. actually saya sepatutnya tengok Salt tapi disebabkan weoll rushing kejar masa tak dapat and tak jadi nak tengok. lagipun weolls nak pergi holiday. Yeay!!!

Redang Island.



4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, adik shin kecik jer.. chomel.. kakak?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. kakak dia sebelum besar comel jugak. haha. :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

aaaaa update cepat pasal redang! huhu

ummiaqeef said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.