Redang Part V

ok. entry Redang belum habis. sorry banyak. sebab saya nak cerita juga. haha.

kan sepatutnya saya makan BBQ kan? tapi saya teringin nak makan ketam telur masin tu lagi. so, saya ajak Haizi and Kangah pergi kedai tu.

then I text Roxy,

Me : kitaorang tak turun makan sebab Haizi nak makan kat tempat lain.
Roxy : ye ker, Amin dah tolong bakarkan dah. banyak ni. turun makan sikit. (baik hati tau Amin tolong bakarkan)
Me : orait :)

so, kitaorang makan lah makanan Roxy. haha. ada jagung bakar, ada udang, ayam and macam-macam. dah makan separuh licin weoll gerak pula pergi ambil gambar dalam air. tak sabar tau time ni nak tengok. haha.


lepas posing sana and sini barulah weolls pergi Restaurant semalam di Redang Bay Resort. nak makan ketam. sampai-sampai, ketam tak ada. benci! so ambil butter prawn. sedap juga. nom.nom.nom





heh! ini baju saya beli tu

lepas makan konon nak pergi Laguna nak ambil gambar tapi hujan terus tak jadi. weolss tidur awal.

10.30pm kot dah tidur. ngantuk dan penat snorkeling. baru terasa time ni. haha. dalam pukul 12.30pm saya dengan orang ketuk pintu bilik. "Liza!liza!liza..!'' takut ok. siapa Liza ni? sampai sekarang saya tak tahu. memekak betul tahu tak orang tuh. ketuk pintu macam nak roboh. dah tahu keluar tu bawa lah kunci kan?? menggangu orang tidur tahu tak?? lepas tu takkan lah si Liza tak bangun! kitaorang yang tidur ni pun boleh bangun! entah-entah Liza tu tak ada pun dalam bilik. hish! bengang tahu tak!

geram. geram. geram.

esok nak balik. so, itu entry yang last yer. -_-'






3 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

udang bakar!!! sgt menyelerakan!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

tipu..mane ade ko text aku..kan aku call ko! hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihan : sedap..tapi udang besar lagi sedap. haha

ummiaqeef : cant remember either call or sms. tapi benda yang sama. tiada perubahan. haha