sakit gigi



saya baru balik dari Klinik Gigi dengan Am Bank. grrr.. dah lah sakit gigi. duit gaji tak ada. -_-,

pergi klinik gigi doctor bagitahu nextweek datang cabut gigi. anytime yang awak free. perli lah tu. haha. last year I tak pergi pun appointment yang doc buat. haha. gila lah. takut lah cabut gigi. anyone? sakit tak?

dah lah nak raya. nanti raya dengan tak ada gigi. alalalalala -_-,

then, ke Alamanda. nak cari duit gaji yang kena telan. sobs. semalam saya, roxy and Eza pergi Alamanda nak tapau for berbuka. pergi lah Am Bank nak keluar duit. al-maklumlah gaji. 2 times I draw money tak boleh. fine! then I pergi CIMB depan Sembonia. duit tinggal sikit saja. keluar duit juga lah.

sedih. tapi sempat lah I beli es blended. haha.

pagi tadi I check dia masukkan 1st transaksi sahaja. 2nd transaction dia hold then kena report complaint. nak investigate lah. nak hantar HQ lah. nak deal dengan MEPS lah. apa lah. amaun bukan banyak pun. tapi tu lah kena tunggu 2 weeks. so, memang I tak dapat lah nak shopping raya kan? kejam tau!

dugaan untuk this week. tapi sabar jer lah. tapi sempat saya singgah Chakri reserv for berbuka puasa hari ini. nom.nom.nom. and ada date dengan MHMK hari ini. ♥ alah! tengok muvie je! tak lupa survey harga Silver Beech Metalic, Clarks. Rm 318. sila dapatkan di pasaran. (menangis aku tengok harga kasut ini dengan gaji kena telan)

moral of the story plis check ur resit before you leave. thanks u!



6 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

mahal sungguh kasut tuh weh!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : yesszaaa...menangis dulu baru dapat. haha.

jepuniera said... [Reply to Comments]

camne leh ilang dari akaun shin? pelik.......saba je la ek...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jepuniera : systems error lah yang..so, kena lah tunggu. sobs.

jepuniera said... [Reply to Comments]

ooo..tp x ilang kan...huhu...still leh soping raye ag....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

insyALLAH tak hilang. tapi.................... lepas raya baru boleh shopping. hehe