Safa dan Marwah


haihs. tak paham lah. dulu Benci Bilang Cinta. sekarang Cinta Kirana. lepas tu I layan Safa dan Marwah. best gila cerita ini. sempena bulan ramadhan. lebih keislaman sedikit. tapi tahu sahaja lah sinetron Indonesia ni mula-mula ok lepas tu dah mengarut dah. tapi saya tengok juga. e..macam ada something yang menarik saya untuk tengok.

sama lah macam Cinta Kirana. mula-mula tak best. lagi-lagi si bawang merah itu yang berlakon. haha. tapi disebabkan Galang itu yang handsome tengok juga lah. haha. haizi pun layan ok. then, Safa dan Marwah. 2,3 kali tengok serius suka tengok muka si Safa. damn cute! manis je nama Safa. nanti ada anak perempuan letak nama Safa dot.dot.dot. sweet saja. baik, prihatin, comel dan suka saling bantu-membantu.

Safa nama sebenar ialah Nikita Willy. sexsay ok. haha.

Safa dan Marwah mula 2pm-3pm di Astro Prima. memandangkan waktu itu adalah office hour saya rekod dari rumah sahaja melalu astro decoder.





3 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

yes...safa..safa... :)
yg best lagu ST 12.... wat ringtone best kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tolongng carikan. takmain lah ringtone laguu ST12. apa an sih! lu ingat gueh cewek Bandung! jelek! gueh babygirl ok. Justin Bieber. haha.

h a i z i said... [Reply to Comments]

itu Ek Eleh 2!!! yekkk....kenapa an kamuh gini?