Step Up 3


hi darlings, murning....-__-

lazy eyes. mengantuk sangat. buka-buka belog tiba-tiba nampak belog Kak Jue ada apam comel. haihs. teringin pula. haha. makanan si bam-bam pun saya tak tahan tau. haha.

petang ini nak cari. -_-'


semalam lepas habis kerja saya terus ke Alamanda nak tengok muvie, Step Up 3. before ni I tak pernah miss Step Up 1 and 3. ala....cerita pasal menari-menari, pertandingan menari, konflik di antara penari. haha. cumanya....saya tak berapa nak suka yang step up 3 ini cause dia lebih kepada menggapai impian lah. saya rasa pelakon utama is Moose and Luke. but why Luke tu menari pun tak power. macam Step Up 1 & 2 dance gila-gila. barulah nampak yang hero tu betul-betul suka dance. then, for me heroin tak lawa. haha.

lagi satu kalau competitor adalah sangat tak mencabar. tapi nak mencabar macam mana kan? takkan lah nak bunuh-bunuh pula. hehe. tapi itu lah...haihs.

3.5 bintang sahaja. Haizi je 4 bintang. bai.

happy fasting everyone!



2 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

mmg sedap...bam2 makan separuh, kak jue makan separuh...nasib baik dia tak pandai ckp lg, kalo tak mesti dia tanya mana balance kuih dia kan..hahaha!!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

fuhhh..nasib baik. kalau tak...habis lah kak jue. hahaha.
pas ni kena share makanan lembut² lah dgn dia. hehe