23 Ramadhan



Salam hari Jumaat!

semalam kan saya kata nak masak Ikan Siakap Kari kan? yang itu pun salah satu fav Haizi. hehe. kan b kan? kan?
nasi putih with kurma gemuk!
gelabah nasi putih pun nak snap! haha

Ikan Siakap Kari dalam kuali!


sayur sawi masak apa entah. campak-campak, rebus.

tempe goreng sedap di dunia!
sampai sekarang ok terasa dia punya kesedapan!


well, kuih kacang Cik Kiah!

air soya!
wekk! nak muntah berbuka dengan soya.
tak masuk tekak.

so, lauk semalam saya masak sendiri di rumah. pelik lah. even saya pergi kedai, pergi beli kuih and sampai rumah dalam 6pm still siap masak 6.40/6.50pm. I mean sebelum 7pm. haih. kalau hari tak puasa mesti tak sempat. why? rasa tu tak tahu lah sebab puasa kan. haha.

hari ini sakit gigi lah. saya pergi Klinik cabut gigi. grrr..sakit sangat. dulu buat minor surgery besarkan gusi tak sakit sangat. kali ini cabut pula sakit. ini semua gigi bongsu punya fasal lah ni.

bius 3 kali then doc cabut gigi keluar bilik menangis. tak tahan sangat! lantak lah orang tengok. sumpah sakit gila!

tapi..sakit gigi kenapa pergi Mc D? haha. tak sedar diri. sakit gigi nak makan Sausage Mc Muffin. siap air milo ais bagai. haha.

ngehngehngeh

happy weekend darlings!




5 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

x puasa eh shin mkn mc d!!!!

h a i z i said... [Reply to Comments]

kari sedap!!!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

i told u kan..sakit tau cabut gg
sbb tu akk xcabut lagi even dah goyang hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

salluza : u tak kesian kat I ke? sakit gigi ni....sobs.

MHMK : thanks u! tahun depan orang buat lagi yer..haha

farahfatihah : sakit gila kak..erh..kalau dah goyang tu tak sakit ke..lagi sng tau nak cabut..hehe

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

ok! kesian!!! kessiiaaaaaannnnn kesiaannnnnnn kesiaannnnn ;p