Aussino Sale~



*short entry.


dah dua minggu rasanya Aussino sale di Alamanda. best. murah. tak pasti sampai bila habis. saya baru balik dari Alamanda. so, nampak macam esok ada lagi. murah tak murah, mahal tak mahal. mampu milik dan mampu beli. geram gila tengok bed sheet yang cantik-cantik.

since I belajar memang guna Aussino. suka sebab dia colourful sangat. hari ini gaji so, ambil yang Polyster Quilt sampai dua. sebab kalau beli harga asal kena bayar 4x ganda. penjimatan di situ. kat situ ada Bath Mat, Towel, Selimut and kasut dalam rumah yang comel. *pitam* kalau boleh nak ambil setiap jenis dan colour, RM 12.90/each. Haizi jeling.

Towel, 3 pcs RM 29.9o. corak nampak macam pale tapi who care? buat mandi je kan? sebab pale ambil 1 je. haha. kalau tak pale nak amik 2,3. nasib baik pale. haha. - alasan!

kalau gaji mesti nak beli macam-macam! haihs. habis kat Aussino pergi tengok muvie pula. saya review next entry! nitey nite darlings.

sila dapatkan EH! bulan ini. ada Rozita Che Wan yang HOT!


ok! tak pendek pun entry ini?



6 comments:

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

wah!...

shinnaz mmg kaki shopping ek?
hehehe...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ayu : dak eh! mana kaki shopping..tak la..sementara stok masih ada beli dulu..kang dah ada tak lah kita nak beli kan? kan? kan? :p

mamamarissa said... [Reply to Comments]

nak beli quilt jugak...tak yah nak rebut2 ngan hubby bila tido malam :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : haha. senang beli 3 kak jue! satu tuk hubby and satu tuk bam bam! for sure dia dah besar pun dia rebut2 tau! haha

NURUL said... [Reply to Comments]

tu la kita kan kalu gaji nak beli mcm2 tau tp skrg nurul tgh belajar control nafsu membeli. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

NURUL : memang kan? erk..erk..kita start bulan depan lah. haha. :p