BBQ again!

saya rasa kan...raya kali ini 4,5 kali dah BBQ. haha. ketagih! haihs. seronok gila makan ramai-ramai lepas tu lepak ramai-ramai juga kat luar rumah. almaklumlah, rumah Putrajaya tak boleh buat. mahu berasap satu bangunan. haha.

tukang bakar pun ok and ON je wajib lah ke Giant Meru. haha. see...see...semua ada. btw, semua hypermarket ada mutton yang dah marinate tu. haha. its simple and easy. ada macam-macam.

udang sederhana besar, size L
aweks cun kacau udang size 36-23-28. haha.

chicken wings. sos marinate dia tu sedap gila.

sosej cheese, mushroom and original.

lamb/mutton BBQ

salad yang sangat sedap.

sotong segar.

diaorang lagi.

set BBQ.


last but not least. paling sedap...

*

*


*


*


*


*


*

*

cicah sos tau! paling best lumur mayo. nom.nom.nom. ada satu story Kaisara dengan mak long kan? pening kepala mak long tau. -_-'




0 comments: