damn!



grr..bengang sangat dengan decoder Astro ni. semua muvie yang saya rekod semua not found? maksudnya? arggghh! fav muvie, The Proposal mungkin hilang. and mungkin bukan The Proposal, Confession of Shopaholic pun, 17 Again pun. -__-,

hari ini tak buat apa ingat boleh lah layan muvie. tengok 100x pun ok.

hari ini adalah hari yang perghh..entah apa-apa. bosan. bengang.OMG. sabar yang tak akan sabar.

sometimes I rasa kenapa I merajuk/ marah benda yang entah apa-apa sedangkan saya tahu dia akan tanya saya balik kenapa saya merajuk/ marah! can imagine? bengang tak? seolah-olah saya buat benda yang bodoh.

why men always act like that? why?why?why?

then, why I minta kotak nak isi baju tak pakai dari last week still tak ada-ada dalam rumah? sedangkan dia pernah cakap.."I dah asingkan kotak untuk kita, nanti I bawa balik.." then? kotak tu? still dekat office lah kan? its take 1 weeks over kotak tu berada kat rumah I or mungkin tak kan ada. and till nowww, memang tak ada lah. last decision, I kena call my mom tanya kat mana ada jual kotak kosang. my mom said, "I kaki gadoh!" ok fine!

nampak tak apa masalah lelaki? kena remind selalu. tapi bila kita remind he said, I bebel, then dia buat muka bosan, dia kata lagi pening mulut pot pet..pot pet..grrr...

benda senang saja just bawa kotak yang telah diasingkan tu balik rumah. solve problem. kan?

haihs! kalau nak cakap banyak lagi memandangkan I pun banyak kelemahan but serius lah its not all about Haizi. maybe someone else. but Im very mad of him! grrr...im sick of this!

why do this to me?



2 comments:

MamaTiaMia said... [Reply to Comments]

dear shinaz,selamat hari raya to you and your loved ones and sabar banyak:)take care.

shinnaz said... [Reply to Comments]

thanks Mama TiaMia :)