Grow Ups





dah tajuk pun nama filem kan. nak story fasal muvie saya tengok semalam. and of course untuk sesiapa esok yang tak tahu nak buat apa. boleh lah tengok muvie. so, i prefer tengok muvie ini lah. Grow Up act by Adam Sandler.

sumpah lawak. lawak yang bodoh-bodoh gitu. well, Adam Sandler kan? haha. tapi memang lawak lah. see! berapa kali dah type lawak. cuba kira. lawak gila ok. haha

tapi tak tahu lah orang lain rasa lawak ke tak or saya sorang saja rasa lawak. haha.

dah tajuk pun Grow Up so story pasal tumbesaran lah kan. haha. story fasal Adam Sandler and the gang yang dulu masa muda main basketball then after 30 years masing-masing ada family. satu hari diaorang punya coach mati, diaorang berkumpul kat suatu tempat di mana tempat itu diaorang celebrate kemenang team basketball diaorang suau masa dahulu. so, macam-macam ada. yang family itu macam itu, family ini macam ini. memang lawak lah. haha.

so, 4.5 star. sungguh lawak. so? apa lagi. esok mesti tak ada nak buat apa-apa kan? boleh la tengok Grow Up selain shopping hari raya.



2 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

oo best ek huhuhu dah tgk vampire sucks? hahaha lawak giler citer tu huhuh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

vampire sucks kita tak tengok lagi. macam scary muvie?