Legend of The Fist : The Return of Chen Zhen

hello darlings! selamat pagi. :)

this week banyak sangat dapat invitation dari kawan-kawan suruh makan-makan. haihs. tapi tak dapat pergi sebab esok pagi nak balik Melaka. raya di sana lagi. rasanya raya tahun ini cepat je masa berlalu. baju raya pun banyak tak sempat pakai. haha.

semalam pergi Alamanda tengok Legend of The Fist : The Return of Chen Zhen. Donnie Yen berlakon. ala..tak handsome lah dia ada kumis. kumis? misai kot. haha. tak berapa nak paham cerita dia sebab Haizi kata cerita dia macam sambungan dari cerita apa entah, lakonan Bruce Lee. so, macam kesinambungan gitu. hehe. fasal Perang Dunia ke-2, Perancis, Jepun and China. Jepun ni memang jahat lah dulu-dulu. I mean askar Jepun dulu-dulu lah.

I suka part yang lawan-lawan je. hehe. hiarrghh! hiaargghhh!

so, 3.5 star je I kasi. MHMK mungkin 4.5 star. haha. ingat tengahari ni nak tengok Magika. tak ada partner pula. 2 serangkai ada jamuan pula tengahari ni. almaklumlah, rezeki bulan lepas dah dapat dulu. hehe. alhamdulillah.

untuk malam ini yang akan menjadi bosan sebab malas nak keluar, saya plan nak masak untuk dinner malam ni. nak masak apa ya..TERingat udang Mrs. K! masak sambal udang pun sedap kan? nom.nom.nom. "kak, kolam tu family akak punya ke?..bestnya..." lepastu boleh lah layan DVD The Karate Kid. saya beli semalam di Ezy Video, Alamanda.


itu pun nak kasi tahu. nyampah tahu tak!





0 comments: