The Last Song

hi! kenapa ya lepas Miley keluar dari Hannah Montana seksi gila. Haha. Soalan tak ingat. Kalau artis Malaysia kena tanya ok lah kan nak tanya macam itu. Kata Hollywood. Haha. Seksi. Dah tu pula kurus. Herm. nice~ *I'm bigger.

Tapi sumpah I suka gila dengan dia sebab dia macam cute je ada gigi depan yang macam berlapis tu. I mean gigi dia tak rata. Haha. Then, suara dia super garau tu yang best. Haha. I like. 2nd time saya tengok dia berlakon dalam The Last Song. Owhh! dress up dia cantik sgt! macam country girl. Lantak lah orang kata dia budak-budak ke, apa ke. Who care?


The Last Song I tengok DVD saja sebab tak nampak pula keluar kat cinema. Why? dont know. Tak berapa laku sangat kot. Tapi serius muvie ni story fasal family. Best! a bit slow tapi ok lah. Sedih sangat. Fasal dia tinggal dengan bapa dia. Suka gila pemandangan dalam The Last Song. Rumah dekat dengan beach and suka juga pemandangan rumah Liam. Liam super duper sexsay. I like his eyes. Cool.

Selain suka Miley and The Last Song, I suka juga dengan lagu tema The Last Song, When I Look at You. Cantik dan best sangat for me. Untuk The Last Song I kasi 3.5 star. kalau nak pinjam DVD let me know ya. Nanti I kasi. ;p






0 comments: