monday blues



kenapa kalau hari Isnin macam-macam ada. yang pasti benda tak seronok. nak kena maki hari Isnin, malas kerja hari Isnin, moody hari isnin, and semua benda yang boleh spoil mood mesti hari Isnin. kenapa?

and hari ni memang bengang gila. mesin faks sampai sekarang tak elok. haihs.

pagi-pagi dapat emel dari sekian, sekian, sekian tapi tak menjawab soalan. bos suruh jawab dia tak jawab. malahan berjela-jela pula kenyataan dia dengan harapan bos akan menjawab bagi pihak dia. kenapa tak jawab ha! bos kasi kau, kau suruh aku jawab! I PA cabuk je weh! memang tak patut lah. dia tak boleh jawab suruh saya pula.

serius pening gila. bos pun hari ini moody pagi-pagi. tak senyum pun. fine!!! monday blues. semua orang pun monday blues. tapi dah start kerja ini kerja lah kan. penat lah. tanya-tanya for pengesahan kehadiran dia tak nak jawab. ok. tak nak pergi sudah.

bengang tau pagi-pagi.

sila pergi ke Starbuck dapatkan ini, Creme Brulee Macchiato Ice Blended. best!



2 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

eh tetiba terliur tgok gmbar ni..ekekek..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : hehe. takpe..pas kerja akak terus pergi beli. sedap sgt. yang coklat2 tu rasa coklat madu. haih. kita yang terliur ni..cane? ;p