My Belog's on TV

eeeee! malas betu lah nak pergi kerja!! mood dah nak raya sangat dah ini. hehe. baju dah kemas sikit-sikit. -_-'

lagi 3 hari lagi je. haha. dengar-dengar raya hari Khamis. betul ke? tak apa. wait and see. 8hb kan tengok anak bulan? sebelum saya balik tu kan..nak tengok Piranha lagi sekali lah. best weh!

kena buat check list lah. haha. direct travel dari Putrajaya-Melaka-Muar-Batu Pahat-Muar-Meru-Shah Alam-Perak-KL-Putrajaya. -_-'

sebelum balik raya ke Melaka, semalam saya di Meru. so, singgah berbuka di Ikan Bakar Jeram. best! order by phone then pukul 6.30pm gerak pergi Jeram. semua dah terhidang. tak order banyak sebab kami ber5. nom.nom.nom

ada Ikan Siakap Sweet n Sour

ada juga Ketam Masak Cili

Kangkung Belacan. tak makan pun. Umi dan Haizi je. haha

ada Udang Goreng Tepung


partner dia, Sotong Goreng Tepung

ada juga tomyam tapi tak sempat snap battery habis. then, order Tembikai Jus 1 jug and nasi putih 5 orang! semua sekali adalah, RM 144++. not bad. sedap pun sedap. makan kan..mmg semua sedap lah..tak ada yang tak sedap. ;p

so, lepas balik dari Jeram terus ke Putrajaya. check emel, belog, FB then, Haizi tunjuk saya something. my belog seen on TV. hehe. jakun!

of courselah dekat TV dah sambung cabel lappy ke TV. tapi macam best je. ada tak key board yang boleh main terus dari TV. haha.

see! baju raya saya dalam TV


boleh lah buat program masakan

itu je update hari ini. nothing to say lagi. Selamat Hari Raya pada sesiapa yang dah balik kampung. saya balik Melaka pagi Khamis. semoga semuanya berjalan lancar dan tak jam. tak sanggup nak tempuh jam! pening.



7 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

ok la tu! at least merasa jugak masuk tv.. kekekeke

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS. K : haha. sian kan..nak masuk TV tak dapat. haha.

p.s: Selamat Hari Raya.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

haha..aku ingat masuk rancangan ape td..hahahaha

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

ampesh.ingatkan masuk nona ke..cis!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : haha. tak lah...takde sebab nak masuk. haihs!

baby_tiger : kenapa nona? haha. tak lah...ni kategori masuk tivi jugak kan kak nim kan?

Norhazlin Zakaria said... [Reply to Comments]

~ wah! glamorous ur belog shin! ;p

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

err nona la pasal rancangan fashion dan masakan. hahahahahah