Piranha



good evening everyone!

tadi korang berbuka apa? saya makan seafood. nom.nom.nom. sebut fasal makan..berat saya dah turun beberapa kg tapi saya rasa baju raya tu sempit lah nak pakai. -_-, ala... this week tak mahu makan nasi!

untuk malam ini saya nak share fasal Piranha. hari jumaat lepas saya masih lagi di Putrajaya. konon lah tak nak balik Meru sebab nak kemas rumah. haha. tapi...tak ada maknanya. maka, ke Sunway Pyramid lah saya dan Haizi.


best gila Piranha. ngeri pun ada. Piranha cerita pasal Ikan Piranha tu lah kan. Ikan yang makan orang. ngeri gila ok. kenapa dia makan orang? buat saya takut nak snorkeling. takutnya kalau jumpa. tapi kat Malaysia tak ada kan? kan?

saya bagi 4 star dulu. Ikan tu tak tahu dia muncul dari mana. dalam cerita tu kan ada macam gempa lah dari bawah laut, then ikan tu keluar. dia gigit semua orang. ada yang terputus badan ok. ngeri sangat. tapi..dalam ngeri-ngeri tu..ada juga scene yang tak sepatutnya. for me, kalau I nak bawa adik saya memang tak sesuai. hot habis. haha. memang sangat tak sesuai 18 tahun kebawah tengok.

tapi jalan cerita penghujung memang tergantung and macam itu je. ok lah.

so, good nite and happy monday. alahai...-_-'



2 comments:

Fynaz said... [Reply to Comments]

xsaba nk tgk :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ngade lah kau! tiket ada ke..esok aku nak beli sume tiket biar kau tak dpt tengok!