Sosi, Burok and Yuki Haiiit

hi darlings! murning.

wow! dah lama tak tulis-tulis kat belog. dont have any idea nak update. nak share apa-apa pun tak ada setakat ini. cuma nak bagitahu kucing (Ucu) saya dah beranak lah. tak tahu pun dia mengandung. tapi tak apa lah. kucing yang satu ni memang jahat antara adik beradik dia yang lain. ganas, rakus, tamak, kedekut. itu lah saya dan adik-adik panggil. serius! kalau dapat makanan kan dia nak conquer sorang. dah tu, grr..grr..kat adik-beradik dia. masuk kali ini dah 3 kali kot dia beranak.

owhh! kucing kat rumah my mom dah banyak gila. sian lah nak buang. cuma tak kasi masuk rumah je. dah tak larat nak berbela. cuma saya sayang seekor saja. betyna. rindu dia! paling lama tinggal kat rumah. dia nampak tua dah sekarang.

pernah satu malam layan perasaan teringat kat tyna. macam mana kalau weolls balik kampung. siapa nak kasi makan..-_-, sob..sob..sob..pernah tau my mom tak kasi dia makan sebab busy dengan sekolah. so, dia bawa balik goreng pisang dari siapa entah bagi anak-anak dia makan. plus dia ada cucu ok. anak si Ucu tu lah. Ucu tu memang tahu tak. tak jaga anak langsung. ada ke patut dia suruh Tyna, mak dia tu jaga anak-anak dia. geram! heh! rasanya dia paham ke kalau kita marah-marah/ pesan memesan? herm...tak tahu lah. yang penting kucing ni baik-baik sangat. I ada instinct tau kalau dia sedih. -_-,

thats why I ♥ Tyna. wink..wink..dia ibu yang baik tau. cuma kat rumah my mom Haizi suka baling mercun Pop Pop dekat diaorang. terkejut dia tau. jahat betul tau.

lagi satu, kucing kat rumah terlalu banyak. so, nama diaorang tak ada yang best. Along, Angah, Ucu. haha. senang.

say hi to Sosi, Burok and Yuki Haiittt.
bibir merah!


8 comments:

NURUL said... [Reply to Comments]

nurul takut sgt dgn kucing

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : macam adik kita no. 2 tu..takut gila dgn kucing..padahal bulu dia tu mcm karpet je lah..hehe..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

3 kali beranak tu bapak yg same ke camane? hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : aku rase lah kan. sebab kucing aku byk betina. yang jantan pun jenis metroseksual. haha. dok umah je..asik mandi je. tak mo jln2..kucing betina ai pulak seksy dan gatal. haih!

phynaz said... [Reply to Comments]

sape takot kucing? Taklah. I dengan kucing kamcing noks. Mlm tdo sama2. Macam kau dengn TIKA. Huahua ,

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

phynaz : bofongokfok lahfah kaufau niefie! siap kau!

h a i z i said... [Reply to Comments]

kantoi... tikah tue sapa kangah?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Phynaz + Haizi : boleh tak jgn nak tanya-tanya or apa. Tikah tu nama dia Atikah! orang lah..

kangah! ko bagitahu orang siap ko!