Chocolate Belgian Waffle Sandwich cicah VICO panas! Arggghhh...



Lapar..-_-'


Tadi ada training then disediakan lunch. Owh..so penjimatan today. Haha. Hope today tiada duit yang keluar ke arah yang tak tentu. I have to saving more and more money for future. Hehe. -_-' Ok Shinnaz! After you spent more last Sunday kan? sigh~

Heh. Tak nak cerita fasal itu lagi. Nak cerita fasal makanan. Tak. Tak. Tak tahu nak cerita apa. Saya rasa saya nak announce lah esok siapa yang dapat gift Body Shop tu. Tak sabar. Haha.

Saya akan umum kan pada esok hari jam 3.00 petang ye..ye..ye..-_-

Hi-tea for today ;)





13 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x pernah mkn biskut tu..nak sikit....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

alololololo...dah habis lew. Insyallah kalau aku pergi Sunway aku beli lagi ya..

p.s: kotak dia ada. nak? ;p

h a i z i said... [Reply to Comments]

nak biscuit!!!!! nyam2.. sedap gak M&S kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ok. ini komen jakun.

sayang! sumpah sedap gila nak mam!! dah habis dah weh! sory. sayang jom kita beli lagi..pelis..pelis..lately orang mcm mengidam je. haha.

ok tak ayat pancing? ;p

h a i z i said... [Reply to Comments]

boleh sayang..anything for you..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haizi : ok bak nokia c2 4!

h a i z i said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hoho.. tak bleh blah ayat pancing shin tu..tp memang best jadi org pompuan kan, ckap mengidam sikit, msti en.somi belikan..ngeh ngeh

h a i z i said... [Reply to Comments]

tunggu...moga Allah buka pintu rezeki kita seluasnya

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Haizi : nak 4 ok. kalau tak ada...erm..erm..denda pikir kemudian. hehe. ;p

Hana : hahaha..kak hana..kita dpt bayangkan kalau kita pregnant. harap-harap ada lah benda yang kita nak tu. hehe.

tapi tak jugak. kita suka sweet corn in cup kat genting. sedap and sweet je. hehe.

ok. merepek dah. harap-harap kalau kita pregnant nanti tak mengidam apa-apa. sebab tak pregnant pun kalah orang mengidam. cane..hahahah

h a i z i said... [Reply to Comments]

cik hana sekali eh??? owwhhhhhh.... apa hp number cik somi? hehehe

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hoho.. tak bleh blah ayat pancing shin tu..tp memang best jadi org pompuan kan, ckap mengidam sikit, msti en.somi belikan..ngeh ngeh

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hahahah...setuju setuju tu shin..ekekek..

alamak, jenuhlah haizi kena naik genting selalu..hahah

haizi: erk?? rahsia ye..hahahha