Competition Frame Kasih

hi darlings! Hari ini update 2,3 kali pula. Haha. Bos tak ada ni. sigh-

Nak bagitahu. Saya suka ambil gambar. Tu pasal nak request kat Haizi erh.. tak lah nak kumpul duit sendiri nak masuk tabung then nak beli camera yang comel boleh masuk dalam bag. Maka, saya akan pergi mana-mana boleh snap picture. Tak kisah lah. Tengah makan KFC ke. Makan Mc D ke. Apa ke. -_-'

Memang suka tau ambil gambar-gambar ni. Adik-adik pun suka. Tapi tak pernah nya cuci. Macam mana? Tak betul dah tau penggunaan camera ni. Sebab ada camera tak pernah pun cuci gambar. Dah tu siap letak kat FB, belog. Tak bagus ok. Kenangan kena ada. Kesian lah kedai album gambar tak laku. Haha.

Masa pergi Bandung, pergi Jonas Photo membeli frame gambar tak ingat. Macam kat Malaysia tak ada kan? Haha. Memang tak ada. Frame 8r RM 4 ke 5. Ada ke kat sini? Ada!! Ayah saya yang buat. Haha. Cantik dan kemas.

Tapi tidak lagi sekarang. Haha. Tak payah dah pakai frame-frame kayu ni. Ada style baru. Memang unik dan cantik. 1st, officemate saya, Ira yang buat gambar anak dia, AinQ. Serious! lawa dah tu pula saya memang suka black and white. Suci je gambar I walaupun tak berapa nak suci kan? Haha.

Tadaaa...dah order dah kat Frame Kasih. Cantikkan?

Actually nak bagitahu ni.. straight to the point lah.
Frame Kasih ada buat competition. Disebabkan saya pernah buat frame kat situ, saya nak join lah. Haha. Kasi gambar ini. Lawa tak? Filla kata nak kasik nampak hall. Hall tak lawa lah, bersepah. Ok tak ni?


cubaan pertama : tak menjadi sebab tak nampak gigi.

bengang lah tengok gambar ni!

cubaan kedua : dah ok. tapi macam I pula yang spoil.

Haha. Sadis.

Cubaab ketiga : buka lampu suram. Dah ok.
Telephone pula yang spoil.


Lastly : I ambil yang ini. Ok?





9 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

ne yang mane nk masuk competition tuh, frame gambar ke tuan punyer frame gambo..hahaha..aku jugak yg belom buat2 lg..nk buat asik xjadik jek

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : haha. sekali lah tuh. ala..dlm frame tu pun tuan gambar jugak..ngehngeh..dari hari tu kan ko nak buat...sila buat cepat. letak gambar auni lah.

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

huhu excited nyer pasal.. silap plak comment box entry whopper plak..kuakkaka.. bengong nyer fillanie!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahhahaha...patutlah orang cari mana komen u nieh...hahahhaha.

mama_auni said... [Reply to Comments]

hahaha..nti aku nk buat gak..ke nk tgu adik auni ..haha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak buat nti..gambar aqeef mase baru lahir..hehehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

nak gak masuk competition tu tapi... tak smpt nak amik gambra opsss... salah taip. gambar tak smpt nak amik laie. ada kat dpn pintu bilik AinQ. umah pun bersepah. haihs... cemana nak masuk? kompom2 kene reject awal2 dek Filla... ngeh ngeh ngeh... - Ira cute MOT

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh akk suka la potret tu!!!! klasik!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : buat lah kau satu, E satu, Auni satu..and adik auni satu..dah cukup dah! hehe

Ummiaqeef : dia ada size dia tau..tapi boleh..:)

Ira : hehe. kena tanya filla. boleh kot..sian orang takde belog tak leh join..so, kesimpulan dia sila buat belog..tapi rasanya u ada belog kan kan kan?

Farah fatihan : Kak..buat gambo kawin nanti kak!