Winner for Giveaway 'Spoiled Yourself Gorgeous!'



fuhh..fuhhh..fuhhhh...baru balik dari Alamanda ni. Nak kejar masa nak umumkan peserta bertuah tu.

By the way, I sempat beli makanan for hi-tea today. Haha. nom.nom.nom. Alien for me. Full of chocolate and so creammy. Kenapa I sungguh bertuah dilahirkan di Malaysia yang penuh dengan makanan bermacam-macam. -_-'


happy weekend everyone. ;)

ok



ok



ok

ok

ok

ok

ok

The lucky person is No. 10!!!!! Mazwien Hanis. She is my officemate! Yay. Congrats Kak Hanis! ;)

Sorry I tak inform awal-awal yang saya pilih winner thru random.org. Hope everyone happy and insyaALLAH saya nak buat lagi lepas saya balik bercuti. Yang itu from Thailand ya! Hehe. Thanks for join me. Sorry ya jika tersilap/ entahapehape/ tak betul/ terkasar dalam pembikinan Giveaway 'Spoiled Yourselfl Gorgeous' ini. 1st time! Haha.




13 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

sob sob..i xdapat..xper lenkali aku nak..tahniah kak hanis...

MRS. K said... [Reply to Comments]

yeay!

jimat duit pos!

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

uuuuhhhh1!!!!susah-susah jer....tenqeyu!!!i lap uuu!!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : tak apa za..balik holiday nanti ko tak payah masuk contest. aku kasik hadiah yer..;p

Mrs. K : betul..betul..betulll!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ala..x luck la...hehe

nenek kebayan sempoi said... [Reply to Comments]

saguhati, dapat donut tu pun ok.. sorang 1 ea :)

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

yeay!!! Congrates to her!!
Wiiii...wuuu.....wiihaa....yeribbaaa....

Lps ni wat lg tau shin! kasi lebih lg adiah...hehehe...eksaited!

^_^

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mazwien : Congrats Kak Hanis..!!! love u too!! ;p

Ummiaqeef : bukan tak luck. tak ada rezeki. ;p try again. haha.

nenek kebayan : nak ke? yang ini I tak boleh pos. kena jumpa ;p

aenafiq said... [Reply to Comments]

shinn tak dapat pun tak apa
tapi nak alien tu..
lapar !

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah aku dapat adiah..wow best best

Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

tak aci!!
tak aci!!
mesin tu tipu..
waaaaaaaa....

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

next give away xmo join.. sbb adiah da tau! kita pergi thailand sama2.. musti u tya ai nk beli ape kan?? hahahhahahahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ainafieq : kalau kau beli sendiri ah! ;p

mama_auni : baju mandi!! haha.

Cik Neyna : haha. kita mmg dah jampi...;p

Sallyza :hahahahahhahahah...takpe. I beli senyap² ;p