Giveaway 'Spoiled Yourself Gorgeous'

sticky mode until 15th October 2010.



Pening lah. Tak tahu nak creat question macam mana. Haha. Being me I memang tak suka jawab-jawab soalan. Gila pemalas kan? Lagi-lagi teka teki. Pheww..Tak suka. Grr.. Lagi satu I tak suka suprise pon. Hehe. Mana tahu bila suprise benda I tak suka macam mana? Haru jadinya. Haha. Why I asik grr..grr..Pening lah nak fikir. Tiba-tiba I jadi macam Sloth pulah. Tahu tak Sid dalam Ice Age? Alah si binatang hijau yang slow motion tu? Kenal? Tapi dia comel kan? Hehe. Kan dia suka kan sebut grr..grr..Comel! Ok. Im not Sloth! Haha.

I buat se'simple' mungkin ya!

1) Drop your comment about this blog. i.e : "belog Shinnaz comel lah!!" (Ok! Fine. Contoh. Haha) or Tak pun "Boleh tukar template lain tak? Grrr.." (and you'll be Sid! Haha.)


and


2) Dont forget to indicate your name!


That's all!


3) Owh! lupa. Everyone can join this dengan syarat kena ada belog sendiri. Kalau tak ada kena buat belog. Haha. Maksud pendek dia. Awak kena jadi blogger baru di ambil kira. Okey?

Closing date on 15th October 2010! 12.00 tengahari.



27 comments:

nenek kebayan sempoi said... [Reply to Comments]

i suka blog u sebab cter u best.. n most of all its pinky !!!!

Sharina said... [Reply to Comments]

shinnaz,

blog u ada citer hal shopping n makanan yang sedap2..thats why i like it :)hehe

luv u niece!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak join jugak!

ini paksa rela ke nak puji? hahahaha..btw,i like to read ur blog sbb?? lu pk la sendiri..hehehe..serius ni mmg ikhlas dr hati yg nurani..sbb kau pandai merapu kot..hehehe..

itu aje kan? belog yg comel utk pembaca yg comel ye..hahaha...ok..ok,kite same2 comel..daaa...

-xoxo-
roxy rocx aka ummiaqeef

h a i z i said... [Reply to Comments]

saya..saya...
saya pun suka baca...
sebab awak isteri saya...
~lalalala~

Shinnaz said... [Reply to Comments]

fyi, Haizi out of list. Jangan tergugat kerana dia. Haha.

syg! nak body shop pergi beli sendiri! Haha.

cacah said... [Reply to Comments]

hehehehehe...

okay, takde nak komen apa pun. tapi rajinnya shinnaz update belog. banyak benda kelakar pulak tu. contohnya, terbawa pas hubby ke opis! hahaha...

keep writing... and best of luck!

dhiyaz86 said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
dhiyaz86 said... [Reply to Comments]

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah. . .


ur blog was my inspiration!!!

for . . .

1) creating my own blog! grr...

*haihh...tatau cemane bleh terjebak ngan dunia belog ini taww..*

2) being happy (frm ur story)

3) getting the body shop.

wiiii ~ ^_^

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

ahkak tak suke blog shinnaz sebab blog dia selalu dera perut ahkak..
Selain dera perut ahkak, blog shinnaz juga memberi kesan kepada suami ahkak kerana setelah balik penat penat dari kerja, ahkak akan paksa laki ahkak untuk pergi makan kat tempat sama shinnaz makan.
Tambahan lagi, shinnaz suke apdet pasal movie movie terbaru. Tergugat ahkak, terus rasa nak nipu Yang Arif ckp kena kerja lebih masa, padahal curi curi tengok wayang. Jadi Yang Arif bole tolong jagakan Kecit.

Walaubagaimanapun, dalam benci ada cinta. Walau ahkak taip ahkak benci blog shinnaz, tapi ahkak tetap berterima kasih jugak sebab bila terpesona dengan makanan yang shinnaz tunjuk, lepas makan ahkak dapat tido lena tanpa perlu kerja keras.


Sekian terima kasih...

AFUNDI AHKAK!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

nk join jugak pn shinnaz yang cumels aka gebus..hehehe

aku suke baca belog ko sebab ko suke citer pasal makanan sedap, sopping n cuti2 mesia ko..even aku xdapat pi cuti aku dapat merasainye dari tgk belog ko..hehehehe..pastu cara penceritaan ko tu best la ade gaya penulis..etehehehe

love:
iza aka mama auni yg cute

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

i rilly love ur blog shin!.. every day i musti spent my time nak baca blog u.. ada saja benda menarik u nak story.. suka tau!! suka sangat..

then bila baca u punya blog, mcm dtg inspiration nk create entry baru.. tp kenkadang malas jugak! -sigh-
then nk jugak bg tau.. sebab i slalu baca blog u lah i terus gigih create 1 blog untuk i..

bila i malas nk buat entry baru, u slalu bising i x apdet belog.. sibuk apdet FB jer.. so, i pon terus laa apdet cerita khas untuk u.. aauwwwwwww

i mmg suka laa belog u... sehinggakan i siap bookmark ur blog url lagi tau! so senang i click saja.. hehehehehehheehe

sekian, begitulah cerita peminat setia belog http://shinnaz.blogspot.com

-sallyza sa'id-

jana cun! said... [Reply to Comments]

kejam! sinaz kejam! msti ko tau aku pndai ayat kau, dan2 tue ko letak syarat kna ada blog... huh! kejam... :P

efa said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
dhiyaz86 said... [Reply to Comments]

waahhh.... dh howttt contest niehh !!!

UNDI KITA !!!

* ayt tergugat tgk comment org laen..muahhahahhaha....

tak sabar nk tnggu 16 okt 2010. mcm lame sngt jerk.. grr...

efa said... [Reply to Comments]

suka blog shinnaz sebab:-
shinnaz suka makanan
shinnaz suka menonton wayang
shinnaz suka shopping
shinnaz banyak info terkini
shinnaz romantik selalu gurau2 manja ngan hubby

DAN YANG PENTING Shinnaz suka GALANG...

HIDUP KIRANA!!!!!!

h a i z i said... [Reply to Comments]

efa : galan xbest... paling best tejo!!! wahahaha....
** raka lagi macho dr galang....;)

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

suke belog ochin sebab :-
satu , blog chantek
dua, tiap hari ada jer citer
tiga, Byk Info tentang CiTe kat WayanG
empat , Ochin kawan opis saya yer
lima , Byk benda yang boleh dikongsi bersama ....

ok tak komen akak niee...ahaks...apa yang penting, ianya tak membosankan, bahkan menghiburkan...

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

akak menjadi pengomen tegar setiap entri shinnaz tandanya i lioke this blog..hehehe

sukanya sebab rasa umur perkahwinan kita serupa, tapi masih mcm bermood ala2 hei guy, i like ur smile..cewah, mcm masa bercinta2 dulu..ekekeke

lagi satu, blog shinnaz ni lah antara yg jujur bercerita.. ada orang, benda best2 je dan sweet je dia nak crita, tp shin selamba cool je citer suka ke tak suka ke..

paling tak boleh blah, crita masa haizi hadiahkan bunga meja..hahaha.

ok, sekian trima kasih..eh? mcm bagi ceramah plak..hehehe

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

alaaaaa ramainya komen.. tipis harapanku..

btw
kite suka tap tak suka blog ni, pasal banyak nom. nom. nom. sedap, kjadi sayep terliur, pastu sibuk nak gi makan jugak.. mencik taw! cemana ai nak kurus.

oh lagi satu, suka baca cerita hal laki bini. hampeh shin, bila time baik haizi ensem la, haizi best la, itu ini. cuba time geram, dia panggil haizi budak gemok. isk.. -_-"

suka gak ngan blog ni pasal kat MOt tak pernah tegur, start join2 komen2 blog shin, pastu komen kat fb, macam close pulak. ampeh lagi sekali pasal kalau dari dulu berbaik2 boleh kita outing sama selalu!!

btw, keep writing, akak tengah fasa malas nak tulis blog..

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

wah, ramai yang join. ok, i pelengkap menjadikan kesemuanya 20 peserta.. (if im not mistaken)

kenapa i suka baca blog shinnaz???

selain budak ni pandai merapu, i rasa life dia sehari2 sangatlah menarik. simple yet menarik. apa yang di lalui sehari2 dia blogkan untuk bacaan reader dia.. salah seorangnya i la kan.. and yang paling best, dia tak perlu nak create cerita untuk orang suka datang kat blog dia. ada cerita, dia blog.. takde cerita dia blog walking je kot..

pastu i suka baca bebelan dia tentang makan2 di mulut dan makan2 angin.. eh, serius seronok.. mcm penyakit berjangkit tau. contoh, harini i makan macaarons, tup2 dia send msg kat i tanya apa nama kedai yang jual macaarons tu.. pastu, baru2 ni dia makan kat ayam penyet xpress ke ape tah.. i plak tanya dia betul ke sedap?? dah i plak terasa nak try kann.. haaaa, kan berjangkit tu???? pastu yang paling i suka, dia blog tentang kemana dia merayap laki bini. memandangkan i pun suka merayap2 sebegitu, banyak info i selesa tanya/rujuk kat dia.. dia x kedekut tau.. kalau dia tau something, dia bgtau i.. kira dia ala2 tourist guide f.o.c lah.. baru2 ni pun i ada tanya dia tentang ke mana dia nak honeymoon tu.. oppps!!! na na na.. tak boleh bagitau.. sebab dia sendiri masih merahsiakannya.. takde tulis kat blog lagi kemana u nak pegi kan? kan shinnaz kan? kan? i zip my mouth juz for u okkkk.. :P

pastu i suka baca hal dia laki bini. mesra, luving tapi tak mengada2. eh, korang tau tak mengada2 yang mcm mana??? yelah, tau lah laki bini tapi sebab nak nampakkan dia hebat di mata readers, so dia terpaksa mengada2 lebih.. wujudkan situasi yg mmg xpernah wujud. tapi shinnaz n haizi tak mcm tu.. i percaya, kat alam nyata pun derang camtu... pastu suami dia suka buat surprise walaupun shinnaz slalu ckp kadangkala surprise tu tak spt yg dia harapkan, but stilllll ok laki dia buat surprise. pujian utk haizi.. (haizi, sila racun bini u nobatkan i sbg pemenang.. i dah puji u lebih nih.. hahaha)

pastu, i kan sebenarnya tatau la start bila baca blog dia tau. sebenarnya sebelum ni walaupun kami satu building a.k.a rakan sekerja, tapi i tak kenal siapa shinnaz nih. kalau selisih pun tak pernah ada niat langsung nak tegur dia. tapi melalui blog, kami dah jadi kawan. best kan... impak dari blog sangat kewl!!! dari tak kenal jadi kenal, dari tak pernah bertegur sapa jadi dah bertegur, dari buat dek dah boleh senyum2.. say hi.. selain tu boleh tukar2 pendapat.. tukar2 buah pikiran. pendek kata, banyak kebaikkan lah.. dalam bahasa yg mudah boleh merapatkan silatulrahim!!!

terakhir sekali, i harap shinnaz terus menulislah. terus rajin jangan jadi mcm i yg pemalas2 manja nih.. maintain camni jer ek.. chaiyo!! chaiyo!!

(>_<)v peace...
-mrs. hakim-

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Cik NeyNa said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

"do i have to got a reason to love someone especially when it comes about ur blog??"


~amacam?? leh menang tak??ahaks..lagipon kamu kena pilih sayer sebab saya suka tengok cinta kirana..and kita sama-sama tak suka ngan "farah" tu..kan??kan??kan??..so apa lagi..AFUNDI CIK NEYNA (ingat ahkak geli je ke bleh afundi?)~

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

adoi, super sexy ke? hehehehehehhe

btw, tahniah pada yg berjaya.