honeymoon again? Yes!

hari ini dapat hadiah harijadi lagi. Yeay! Haha. Thanks to my department. Ok. Ok. I got a book. 'Setiap Hari Adalah Honeymoon' Haha. Awesome!


Today, my department buat makan-makan sikit sempena last raya hari ini. Pheww..-_-' penat sebab saya berdiri dengan heels. Patah kaki ni. Macam mana nak shopping ni -_-, and today juga Haizi offer nak shopping. Weehuuuu! Mimpi apa lah nak belanja kan?? -_-'

Ok. Bukan shopping saja-saja. I tengah cari baju-baju yang dah tak muat sebab asik makan. Haha. Kenapa ya berat? ;p Lagi pula of course I nak baju baru coz I nak pergi holiday end of this month! Wehuuuu again! Yeay!





8 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hari hari hanimun? awwwww!!! :P

wah, nak gi redang ker tu? nak itot! nak itot!

mama_auni said... [Reply to Comments]

jeles u nk pi phuket honeymun lg..heheh berpadanan arr ngan tajuk buku...

cacah said... [Reply to Comments]

u gi phuket eh?
been there! lovely place... yummy beachboys...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : hahahah...malu tau dpt buku tuh..ramai pulak tu orang tengok..tapi tak apa lah..kita belajar lah..hahaha

bukan redang lew kak..redang skg tak leh pegi...monsun timur laut..hehe

mama_auni : yeszaaa...sesuai kan tajuk buku? hahahha..gila!

cacah : ha ah..kat sana oct boleh snorkeling ke?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

wait! beach boy?? awwww...! hahahah

cacah said... [Reply to Comments]

tak tau la.. ari tu gi april last year. tapi i takut air... tak snorkeling pun... rugi... huhu..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak pinjam buku tau nti..ekekekeke

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

aduhhh.. nak jugak camera..hahah..gi mamak presint 9 usung dslr.. mana nak hangkut anak lagi.. semata nak snap maggi goreng..kuakakak... nak gak camera kecik.. bestnyer kalau mak bukak pintu bilik ayaq.. tau2 pak radie letak camera gak seketul... ini tak.. bila bukak pintu bilik air, sakit ati tgk rambut jek besepah kat lantai.. huahhhhh.. maigrain mak!!!