I want this! Part I



Hi! Morning. Too early to say morning actually. Hehe.

Saya tak boleh tidur. Mata tak mahu lelap. I baru balik dari BBQ rumah cousin. Nom.nom.nom. Kenyang gila. Me just bawakan Choc Indulgence Cake as a present. Hehe. Tak ada idea lah nak kasi hadiah. Atleast cake dapat makan-makan kan?

Masa lalu nak beli cake saya lalu depan kedai Deco. I rasa kedai macam design rumah. Perghhh...terkesima nampak hiasan meja makan dia. I memang suka bling-bling. So, vase dia bling-bling then dia letak pula daun-daun hijau. Fresh gila. Paling suka atas meja makan tu dia letak serving stand. Mana nak cari? I suka yang ada cover. Senang. Tak masuk lalat. Puas dah cari. Kedai kek ke?

Lagi satu saya nak dan teringin camera. Yang ini tak ada di kedai design tadi ya. Hehe. Teringin camera kecik yang boleh masuk handbag and bila pergi mana-mana boleh snap! Snap sana. Snap sini. Snap situ. Sorga. Grr..mana satu ni. DSLR dah ada. Cuma besar kan? Tak suka.

Serving stand tu rasanya nampak macam bukan keperluan. Ok. Ok. Camera pun bukan keperluan tapi kalau di bagi pilihan mana satu nak beli dulu? Btw, serving stand tu nak letak apa je? Cake harijadi? Haih!

Erh..Haizi tak tahu tau..-_-. Shhh....



6 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

Insya Allah... semoga Allah membuka pintu rezeki kita yer sayang...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Amin :)

erk! tanya-tanya u nak beli kan yang mana satu? haha.

I dah jumpa kat IKEA dah!

Anonymous said... [Reply to Comments]

ai dah dpt catalog baru. nak tengok? :) - Ira cute

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nak!!!!!!!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

aku pon nk beli kamera kecik senang nk pi mane2 kan...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sng je masuk handbag! hehe. comel pun comel.