KFC



Tadi kami mengidam KFC. Mengidam? Yer. Kami tidak mengandung. Tapi kami mengidam. Mengidam ialah satu benda yang menjadi idaman di hati. Oleh itu, hari Jumaat yang indah ini kami mengidam mahu makan KFC. Sedapnya!

Ok. Mati di situ. Tak sedap. I kena Q almost 1 hour! KFC has a bad service antara paling bad and bad and bad 89x! Especially Alamanda. I thought I seorang saja yang terkena. Some of my friends pernah kena juga. Selain kawan, husband tercinta juga terkena iaitu Haizi. Hey KFC! What are you thinking ha? I know you ada ayam paling sedap di dunia. Tapi pada saya tak lah sangat sebab I lebih suka Ayam Spicy Mc Donalds sebab saya seorang yang sukakan pedas! So, jangan harap lah saya nak pergi KFC awak! Saya suka KFC Setia Alam yang ada drive thru. Itu pun lembap juga dengan alasan "Tak ramai orang beli drive thru" So? Tujuan drive thru? Is it semua KFC lambat dan lembap. Tak mahu compare. Tapi I nak compare juga dengan Mc Donalds. Customer dia pun ramai and why diaorang laju?

To KFC,

Dont you think peak time hanya 2 or 3 orang sahaja makan kat situ. Alamanda is a big mall. Please!! Entah ke berapa kali entah terkena. Nak makan pun ambil masa 45 mins. Itu paling sekejap. Hari ni paling lama! 1 hour 10 mins! I mati kebuluran kat situ. Dengan itu, saya uar-uarkan waktu yang panjang pada hari Jumaat yang indah ini saya telah habiskan masa di KFC dengan beratur paling panjang dan paling TERBEST sekali dalam hidup saya! Ever! Memang saya peruntukan waktu itu hari ini kerana awak KFC! Love u!

Saya akan datang lagi melihat awak lain kali supaya saya dapat beratur panjang. It might be 1 or 2 hours. Its ok. I will sacrifice myself anything for you KFC!


Yours sincerely,
Shinnaz, 22/10/2010, 1.20pm- 2.30pm


KFC ngokngek!



4 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

hehe sesi luahan perasaan yang membina

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

geram aku tau tak! haha. mmg lah org kfc tak baca tapi aku nk doa lah setiap hari supaya org kfc baca luahan hati kau..sob..sob..sob

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

perasan tak, harga combo, bucket kfc alamanda, mahal 2-3 ringgit dari kfc luar..

tak percaya?
percaya lah!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miss Geli : perasan! kena kat masjid tanah melaka. kfc kat situ murah sket. hehe. kalau per ati betul2 mmg nampak! tapi tak silap kita beza dia sebab apa entah berbeza.