Lets breakfast

Yay! Pagi ini mulakan dengan hari anda dengan keceriaan walaupun tak berapa ceria. Hehe. Saya ok je. Bos tak ada kat sini. Outstation! So, peluang terbuka luas. Haha. T__T

Just wanna say "Happy Monday to Everyone and Happy Working". Jangan lupa breakfast tau.

Ehem! ehem! Hari ini I buat breakfast untuk diri sendiri dan laki diri sendiri. Haha. Boring tau asik request nasi goreng je. Haih! Buatkan lah sebab saya tak suka nasi goreng. Semoga dapat pahala 1 lagi. Haha. Tapi tak sempat lol nak buat hari-hari. Breakfast memang hari-hari tapi beli je. Haha. Serious kalau saya rajin bangun pukul 6.30pagi pun gigih pergi dapur. Haha. Kalau rajin lah. Kalau malas cafe je. Cuma sediakan air sahaja. Senang kan?

nasi goreng and chicken drummet with tartare sauce. nomnomnom


Selamat menjamu selera!




9 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

sedapnyer...nasi goreng aku beli pagi tadi xsedap..bweks...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ko beli kedai mana? last week aku makan nasi goreng kawan aku..sedap ya rabbi! kedai pakcik M. Nasir tuh. pastu letak sambal kerang dia yang super sedap.

Ini cadangan sahaja ye. Haha. Tak tahulah hari ni or esok2 dah tak sedap..Uwaaa...haha.

NURUL said... [Reply to Comments]

sedapnya nasi goreng . kita maka mee jer

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : Happy Monday Nurul :) Mee apa? Mee goreng? Sedap juga!!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

aku beli kedai no.3 seblah nasi ayam tuh..xsedapnyer...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kedai S****l?

mama_auni said... [Reply to Comments]

kedai die ke tuh?xtau la..kedai seblah nasi ayam tuh...

Anonymous said... [Reply to Comments]

mardhiyyah said...
gini je la setiap kali nk komen..huhu...mls nk bukak blog..)

nak resepi ns gorengmu... ~_^

h a i z i said... [Reply to Comments]

buat nasi goreng lagi yangg....