Lunch Treat for Roxy


Jangan confuse kalau saya sebut Roxy. Bukan brand pakaian remaja-remaja itu ya dan dia bukanlah remaja pun sebenarnya. Haha. Dia adalah seorang ibu kepada seorang anak lelaki. Dia Ummiaqeef. Dia juga Roxy Rocx. Dia juga Rozie dan dia juga Rozie.

Kejap! Tunjuk gambar beliau.

gangstar hah!


Hari ini harijadi beliau. Beliau berusia 26 tahun rasanya. Seriously, tak ingat lah umur dia tapi dia lebih kurang remaja juga. Tapi tak sangat. Haha.

Me plan dengan Ieza and Cik Fazila. Adakan sedikit small party.
Yay! Tak berapa party lah. Party pada kami. Haha.

Tempat kejadian adalah di Black Canyon Club. Hot gila kan lokasi party kami? Haha. Bertambah hot bila Ieza belanja besday wanita- Roxy, saya and Cik Fazila. Hehe.



Sumpah! Makanan di Black Canyon sangat sedap bila Ieza belanja. Haha. Sebelum ni tak sedap tau. Haha.

Semasa party dijalankan.





Happy birthday darlings! Wishing you a day of full a good cheer and happiness for you ;)

Seronok gila party tengahari tadi. Thanks everyone!

Lupa.Lupa. Have a great weekend yaw!






2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

thanks a lot for the surprise! haha..x reti tau nak express kan feeling camane..malu..aww! thanks ya frens..

p/s : shin,mudanye i 26thn,actually 27 ok..tp xpelah kalau kurang 1 angka ok what..haha

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

macam best plak tgok jus tu.. bila nak ada entri tajuk : Lunch Treat for Hana" plak nih?

ngeh ngeh..mendalam maksud akak nih..kui kui