Nervous!



"Shinnaz! I ada appointment dengan Dato' bla..bla..bla...Sediakan lah apa-apa.." he said with smiley face.

Damn! 1st time lah serve minum petang. Tiba-tiba rasa aircond office macam rosak! Panas!

Kelam kabut kan? Haha. Memang macam itu. Ini pun type laju-laju nak update perasaan 1st time serve guest bos! Haha.

Office provide milo, nescafe and bla..bla..bla. Leceh lah nak bancuh. So, I guna VICO saya. Lantak lah. Sometimes kita kena jadi macam kids! Minum MILO. Baru badan sihat. Haha. Bila sihat baru lah laju nak buat kerja. Haha.

Siapkan cup and apa-apa berkaitan. Letak teko. Then I blah. Ok. Macam tak proper. I datang balik tuang kat cup. Haha. Kenapalah saya masa tu. Sengal. 2,3 kali lalu lalang masuk bilik bos mengganggu perbincangan. Haha. Kejap ambil tisu, kejap letak teko kat luar. Kejap tu masuk balik. Grr. Shame on me! Grrr..




6 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hehehehehhehe... lenkali u buat teh o jer.. kan senang.. lps tu mintak laa boss sediakan sachet sugar tuh.. so, suka hati dia nk letak byk mana... i slalu buat mcm tu jer

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

dato mana dtg..kalo dato K kim slm kat CT yekk..hahahaha (K for kamaruzaman yek..bukan K CT okies)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sally : erk..erk..bos I tak cenggitu. dia mmg manja..awwww..haha.

Mazwien : kalau Dato' K CT kita bagi dia pres oren! haha.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

cetss manja.. eeuuwwwwwww

nenek kebayan sempoi said... [Reply to Comments]

hehe y not pas ni serve mineral water je.. kalau boss tanya, bgtau je, tak baik minum manis... heheheehe

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

ho ho ho...
Seb bek shin xdpt bos mcm i yg klau bleh nk air + mkn sbnyk sejam sekali.diulangi..air + mkn taw...kecuali ketika beliau bz.maka dgn itu air teh o je la jwpnnye..ketika kemalasanku melanda, i akn wat derk je bila mau air..kemudian beliau sendiri yg klok klek klok klek dipantri buat air sendiri..muahaahaha...kejam tak i?