Nokia C3



Hye! Morning everyone. Hari Isnin kan? Malas LOL nak buat apa-apa. Haha.

Ok. Pagi tadi I dah letak siap-siap Kak Hanis punya hadiah. Hehe. Hope she like it! Thanks again. ;)

Hari-hari Isnin ni kalau cuti best kan? Haha. Bangun pagi-pagi ingat hari Ahad lagi. Haha. NWM, this Saturday I'll fly again. Yay! Tak yay sebenarnya. Makin malas ada lah. Haha. So far dah kemas sikit-sikit.


Weh! kalau pagi-pagi hari Isnin buka pintu nak pergi kerja tiba-tiba ada beg-beg shopping macam ni bestnya!!

Mana tahu ada suprise hari Isnin ke! ;p sorga rasanya. Datang office angkut semua beg. Cek satu-satu. Yer lah kan? Lepas tu bos panggil "Shinnaz! berangan...!"

Berangan jauh ke laut!

Semalam me balik Melaka. Sempat juga lah jalan-jalan kat Bandar Melaka. Find out Haizi punya baju kerja. Sigh. I tak happy langsung sebab tak ada barang I. Ada baju I berkenan tapi...tak ada size. Rasa dah kurus sikit. Haha.

Tapi lepas minum petang I dapat something yang comel! Please! Please. Nokia C3. Saya nak tengok je, tetiba Haizi offer. Ohh..C3 tu handphone paling basic dari Nokia, cumanya dia boleh wi-fi. Cool kan? Ada camera, ada wi-fi. Haha.

ada facebook yang kewl lol dalam C3!

I thought price dia mahal sangat lorr. Sebiji macam E71. Harga dia mahal juga tapi mampu milik lah. Tak lah beribu-ribu. Dalam lingkungan RM500. Ada 3 colour, White, blue black/black/dark blue and pink. Damn! Pink? Weird lah! I suka pink tapi tak lah addicted. Saya lebih addicted to purple. Tak ada pula purple.

Haizi : So, nak downgrade dari telefon lama?

O-shin : No lah! just survey only. Kenapa? Nak beli?

Haizi : Nak ke?

O-shin : Ada duit?

Haizi : Ada!!

O-shin : Yahooooo..!


Gembira gila. Serious tujuannya tak tahu. Now, I dah pakai dah C3 tu. Telephone lama simpan. Sayang nak track in or apa. Nokia 3 ni juga boleh Facebook, Twitter, Chatting. Camera lawa juga. Lebih kurang E71. Sadis. Haha. E71 tu camera tak clear langsung. Macam ada jerebu! Haha.

Nice kan?


for my MIL




10 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

so cute...paten cam E series gak kan..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : tu lah! sebijik macam e71! tapi aku tetap sayang e71!

h a i z i said... [Reply to Comments]

b pakai e71 eh... sbb amik satu no utk kegunaan lain..

mama_auni said... [Reply to Comments]

hehe...aku nyer E72 dh kat e, aku pkai e nyer,,lupe daratan..tp cute pink

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haizi : ples! dont ever..ever ye! ;p

Mama_auni : hahahahha...;)

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh bestnya!!!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

bgtau haizi ahkak pun ndak jugak...

ada lagi kan duitnya haizi?

hahahhaha

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

wa!!!serunuk....cam best jer ada wifi...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bg la besday present aku hp tu! mau itu!

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

wahh... mcm tak caye je serendaj tu reganye.. bleh masuk Garmin tak?