nomnomnom


Tak ada apa nak story actually. Tapi nak borak juga. Haha. Petang semalam I received one envelope from somebody. Suprise me. Tak sabar nak buka. Hehe.


CD and chocolate! Yeay. Actually CD Hannah Montana. My colleague pinjam so she return back with chocolate and shot note. Haha. Good. ;p

Thanks to her. Rezeki saya semalam :)

Sebut rezeki, 2 last night ada lah beberapa rezeki untuk dikongsi bersama. Actually Haizi kata nak jemput his staff coming to our house. Maybe makan-makan saja. I ok je cumanya tak tahu nak bagi apa. Lagi pula raya dah nak habis.

I ada tabiat yang mana I tak boleh kasi orang lain rasa masakan saya. Dont know why. Look akward lah. Takut sakit perut. Well, cooking not my favourite ever. Haha. Honestly. Tak suka. Dah kata hidup untuk makan masak juga lah. Tak setiap hari. Once a week pun ok. Seminggu sekali ke? ;p bukan tiap-tiap hari pergi kedai ke? Haha.

So, ada Mee Soup, Sate, Kuih Talam, Popia Basah, fruit and kuih-kuih raya. Simple kan? Tak puas nak makan. Serius memang sesimple-simple sahaja. Insyallah, kalau ada rezeki lagi mungkin ada lagi.

Anyway, thanks for coming.





1 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahh meriahnyer!!! bila nak wat mkn2 lagi? hehehe